MARKA RUNDT: – Snøen har igjen kommet tilbake til Bymarka

Tips en venn  Skriv ut

Marka Rundt 2020 med seeding til både Vasan og Birken

Rennleder Ingvill Andrea Røed forteller til Langrenn.com:

NTNUI Langrenn og Vestbyen IL inviterer til Marka Rundt søndag 16. februar. Løypa er 40 km lang og går i klassisk stil gjennom de fineste delene av Bymarka, med start og mål i Granåsen. Fjorårets renn ble vunnet av Chris Jespersen og Anne Nevin.

Marka Rundt har også egen trim-klasse på både 40 km og 20 km, der bl.a. ungdommer ned til en alder av 13 år kan gå i 20km med tid, uten rangering. Med dette kan vi tilby noe som passer for den aktive så vel som mosjonister.

Med oss har vi Hank Sport som stiller med smøreservice på start og flotte gavepremier.

På drikkestasjonene blir SIS sportsdrikke, saft, vann, bananer og lefser. I mål blir det matservering og utlodding av fine uttrekkspremier, samt den tradisjonelle røkelaksen.

Sammen med Hank Sport, har vi i år igjen gleden av å invitere til smørekurs med tidligere sportssjef for langrennslandslaget og nåværende Global Brand director (merkevare-direktør) for Swix og Toko, Åge Skinstad. Skinstad er for tiden også fungerende CEO (administrerende direktør) i Brav, selskapet bak blant annet nevnte Swix og Toko, men også merker som Helsport, Ulvang, Hard Rocx og Lundhags.

Kurset vil bli avholdt torsdag 13. februar i Hank Sport sine lokaler i Trondheim med hovedfokus på hvordan få best glid og feste til renndagen og vil være for alle påmeldte til Marka Rundt.

Snøen har igjen kommet tilbake til Bymarka og vi gleder oss til vinterens vakreste eventyr. For påmelding og mer informasjon, gå til www.markarundt.no.


* Verdenscup Lahti - Snarveier: Program| TV-tider| Norges Tropp| Startlister| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse