Aslak Berglund (f.v.), Roar Thorrud og Julius Solheim er klare for Milsluker

Aslak Berglund (f.v.), Roar Thorrud og Julius Solheim er klare for Milsluker'n Skimesse 22.-24. september. Foto: Milsluker'n Skimesse.

Milsluker'n Skimesse 2017: Rulleskiøkt med Therese Johaug og alt av utstyr under ett tak

- I denne perioden hvor folket skal kjøpe nytt utstyr så har vi samlet alle leverandørene under ett tak, sier Roar Thorrud foran Milsluker'n Skimesse 23. til 25. september.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

For andre året på rad blir Milslukern Skimesse arrangert i regi av Norgesexpo.  Bak messa står Roar Thorrud fra Milslukern og Julius Solheim fra Norgesexpo, som tidligere arrangerte Skiexpo. 

Milsluker'n er en av Norges absolutt største og viktigste spesialbutikker for langrenn. Hvert å kjører de kick-off for sesongen med stor skimesse. 

Dette markerer at skisesongen begynner å nærme seg med stormskritt. Hit kommer alle de største og viktigste leverandører med sitt kompetente racing-personell.

Hva skjer på Milsluker'n Skimesse, Roar Thorrud?

- Det blir messepriser på 2018-nyheter og selvsagt restvaresalg på tidligere modeller med opptil 70 prosent rabatt.

Hvorfor skal man komme på Skimessa?

- Det sier seg selv når alle leverandørene kommer med sine mest kompetente racing-ansvarlige. Det blir en fantastisk ekspertise som møter publikum. 

- I denne perioden hvor folket skal kjøpe nytt utstyr så har vi samlet alle leverandørene under ett tak, sier Roar.

- Ikke glem hvor herlig det er å være ferdige med å plukke ut nytt utstyr tidlig, før sesongen starter, skyter iniativtaker Julius Solheim inn

Verdensnyhet på Milsluker'n Skimesse

Aslak Berglund, Milsluker'n egen spesialist på skiplukk, som plukker  til Chris Jespersen og blant annet tidligere for Team BN Bank og Team United Bakeries, gleder seg til en verdensnyhet på Skimessa i år.

- Rottefella Move blir presentert og forhåndsbestilling er mulig for første gang for publikum, sier Aslak

Madshus Redline IGS leveres med en helt ny NIS plate og det nye bindingssystemet Move fra Rottefella. Dette gjør det mulig å flytte binding uten å ta av seg skiene. 

- Rottefella Move har virkelig noe for seg. Alle som tester dette inkludert meg selv blir meget meget positivt overrasket. Rottefella har truffet blinken med det nye bindingssystemet, sier den sympatiske skiplukkeren.

- Og om det ikke er nok så er Milsluker'n den første butikk i verden  med demo og en «early intro». Skien og bindingene er tilgjengelig i et begrenset antall denne sesongen, sier Aslak.

Gå på rulleski med Therese Johaug

- Dette blir gøyalt, Therese kommer i forbindelse med hennes kleskolleksjon Johaug. Det skal markeres på en spesiell måte, sier Julius i Norgesexpo.

- Nå kan rulleskiløpere få gå en liten rulleskitur med Therese. Lørdag morgen klokken 10:00 og rett før messestart har vi en organisert rulleskitur i klassisk stilart. Det er bare å møte opp!
  
- Og etterpå tipper jeg det blir noen selfies på de eldre og autografer for den yngre skigarde, avslutter han med et stort smil.

Mer informasjon om Milsluker'n Skimesse

Åpningstider:
Fredag 22. september kl. 12:00 – 19:00
Lørdag 23. september kl. 12:00 – 17:00
Søndag 24. september kl. 12:00 – 17:00

Sted: Ullevål stadion

Størrelse: 500 kvadrameter ++

Leverandører: Alle de største og viktigste.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut