Misset pallen med 3,1 sekunder

Marte Olsbu Røiseland var bare 3,1 sekunder unna et nytt palløp. 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Marte Olsbu Røiseland var bare 3,1 sekunder unna et nytt palløp. Italienske Lisa Vittozzi vant torsdagens verdenscupsprint i tyske Oberhof.

Det ble Lisa Vittozzis første verdenscupseier. Franske Anaïs Chevalier tok annenplassen, 5,3 sekunder bak.

Røiseland endte på den sure fjerdeplassen, men hun hadde bare 3,1 sekunder opp til svenske Hanna Öberg.

Kontrollert

Marte Olsbu Røiseland hadde en kontrollert åpning og var feilfri på standsplass på liggende skyting, men brukte litt lang tid på å få ned blinkene. Hun var 14,8 sekunder bak ledende Vittozzi.

På stående skyting luktet Røiseland sin tredje verdenscupseier, men Frolandsløperen måte tåle en tur i strafferunden etter å ha bommet på sitt siste skudd.

Hun gikk ut 30 sekunder bak Vittozzi ut fra skytingen, men i mål skilte det bare 18,1 sekunder mellom de to. Den norske løperen var desidert rasket på sisterunden.

På et senere startnummer kom svenske Öberg og skjøt feilfritt. Hun gikk ut i god avstanden til den norske løperen, men tapte også stort på sisterunden, men ikke nok til å se seg slått.

Opptur

Ingrid L. Tandrevold fikk en liten opptur med å bli nest beste norske løper med med sin 14.-plass. Hun hadde en strafferunde etter liggende skyting, men banket ned alle blinkene sine på stående.

Hun endte 49,1 sekunder bak vinneren i mål.

Tiril Eckhoff åpnet som vanlig bra, men var ikke blant de aller raskeste inn til første skyting. Der pådro hun seg en bom på det siste skuddet. På stående skyting måtte hun ut i to runder strafferunder. Hun var il slutt 1.27,8 minutter bak vinneren i mål på 33.-plass.

Karoline O. Knotten ble nummer 50 – 1.59,5 (1–1) bak, mens Thekla Brun-Lie endte på 58.-plass.

Emilie Å. Kalkenberg skjøt en bom på hver av skytingene og endte 2.14,3 minutter bak. Hun var en plassering unna å komme blant de 60 som får gå lørdagens jaktstart.

* Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut