Illustrasjonsbilde fra Montebellorittet. Arrangørfoto.

Illustrasjonsbilde fra Montebellorittet. Arrangørfoto.

Montebellorittet 2015 - Seedingsritt med plass til 1500

Lørdag 23. mai arrangeres Montebellorittet for 16. gang. Maratonrittet har i år fått Norgescup-status for 5. gang, samt blitt godkjent som seedingsritt for Birkebeinerrittet 2015.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Rittet følger samme trasé som tidligere år med start i Sande og mål på Konnerud i Drammen. Arrangør er Konnerud sykkel og Sande Sportsklubb.

Montebellorittet har blitt en populær vårklassiker for terrengsyklister. Første ritt hadde 230 deltakere, mens det i 2014 var hele 1100 deltakere som tok turen gjennom skauen fra Sande til Konnerud.

Løypa byr på variert skogsterreng, går langs skogsbilveier, samt i noen krevende stipartier. Montebellorittet håper på en fortsatt vekst og åpner for 1500 deltakere i 2015.

Montebellorittet kan by på ungdomsklasser som sykler 32 km, barnefamilier og trimklasser på henholdsvis 22 og 32 km, turryttere kan bryne seg på 42 flotte km.

Eliteklassen og master klasser fra 30 år og oppover sykler lang løype på 71 km. Passeringstid ved 42 km vil være tiden som registreres for Montebellotrippelen (ski, sykkel og løp).

Det legges opp til puljestarter hvor Mérida ranking ligger til grunn for hvilke pulje man får startplass i. Påmelding for Montebellorittet åpner 1. desember 2014.

Ytterligere info om Montebellorittet finner du på www.montebellorittet.no.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse