Morten Eide Pedersen var toer i Hafjell Ski Marathon 2015. Nå spiller han hovedrollen i den nye promofilmen til rennet. Arrangørfoto.

Morten Eide Pedersen var toer i Hafjell Ski Marathon 2015. Nå spiller han hovedrollen i den nye promofilmen til rennet. Arrangørfoto.

Morten Eide Pedersen har hovedrollen i ny Hafjell Ski Marathon-film

Hafjell Ski Marathon har sluppet en promofilm til årets renn i ren Hollywood-stil. - Morten har noen skjulte talenter, fastslår Espen Harald Bjerke.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Hafjell Ski Marathon har gjort det for vane å lage høykvalitetsfilmer både før og etter rennet. I år er intet unntak.

I denne teaseren får du et inntrykk av hvordan fjorårets vinner av Ski Classics-rennet Jizerzka, Morten Eide Pedersen, har kjempet seg mot toppen:

Les videre nedenfor filmen

Hafjell Ski Marathon 2016 "Bestem deg!"

Endelig! Årets teaser er klar! Morten Eide Pedersen fra Team Exspirit inntar førersetet i årets Hafjell Ski Marathon teaser. La deg inspirere av Morten sin vei mot toppen.

Posted by Hafjell Ski Marathon on Thursday, January 7, 2016


- Morten har vært med i tidligere utgaver av Hafjell Ski Marathon og var en av de første til å melde seg på før årets renn, forteller Espen Harald Bjerke i Hafjell Ski Marathon før han fortsetter:

- Da var det hyggelig at han ville stille opp i denne filmen.

Bjerke er klubbkamerat og tidligere teamkamerat med Eide Pedersen og de kjenner hverandre godt.

- Jeg vet hvilket arbeid som Morten har lagt ned for å oppnå de resultatene han har gjort. Morten har sannsynligvis trent mer enn de fleste for å komme dit han er i dag, forteller Bjerke.

- Da vi fikk med Morten på dette filmprosjektet bestemte vi oss for å lage en vinkling som kan inspirere andre til innsats og til å sette seg et mål.

- I disse tider har sikkert mange satt seg et nyttårsforsett og da kan kanskje denne filmen bidra til å gjøre dørstokkmila litt kortere, sier Bjerke med et smil.

- Er du fornøyd med resultatet?

- Veldig! Dette ble skikkelig bra. Hollywood-kvalitet. Morten har nok noen skjulte talenter utover skigåingen, avslutter Bjerke lurt.

Hafjell Ski Marathon arrangeres 21. februar med start og mål på Mosetertoppen Skistadion på Hafjell.

Mer informasjon og påmelding på hjemmesiden til Hafjell Ski Marathon.
Følg Hajfell Ski Marathon på Facebook.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus