-->
Mange fra NM Lygna 2017 kom for å observere NM Tromsø 2016. Fra venstre: Jarle Bang, Gudbrand Tingelstad, Arne Næss, Jan Helge Ekeren, Finn Staff, Ole Bjerke og Edvin Straume. Foto: Erik Borg.

Mange fra NM Lygna 2017 kom for å observere NM Tromsø 2016. Fra venstre: Jarle Bang, Gudbrand Tingelstad, Arne Næss, Jan Helge Ekeren, Finn Staff, Ole Bjerke og Edvin Straume. Foto: Erik Borg.

Nærmer seg Prøve-NM på Lygna

NM på Ski 2017 på Lygna går en aktiv vårperiode i møte. Allerede 1. mars skjer det mye, og helgen 5.-6. mars er det duket for Prøve-NM, med innlagt U23-NM for i år.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Hovedkomiteen for NM på Ski 2017 på Lygna går en aktiv vårperiode i møte.

De forteller selv til Langrenn.com hva som er i vente de neste dagene:

Tirsdag 1. mars inviteres alle de om lag 240 frivillige som har meldt interesse for å bistå i dagene 2.-5. februar neste vinter.

I tillegg kommer de om lag 80-100 frivillige som allerede helga 5.-6. mars skal arrangere Norgescup, inklusive Norgesmesterskap for U-23, i de nye løypene på Lygna.

I tillegg inviterer komiteen næringslivet på Hadeland, Gjøvik og Toten til et seminar i det nybygde felleshuset på stadion.

Her vil blant andre skipresident Erik Røste, NHO direktør Åge Skinstad og representanter fra Skiforbundet snakke om effekten av et lokalt engasjement, samt eksponering via et Norgesmesterskap på ski.

Norgesup samler de av våre beste langrennsløpere som ikke er i Canada og konkurrerer om World Cup poeng.

Lygna skisenter har gjennom sommeren og høsten gjennomført en betydelig utbygging og oppgradering av anlegget.

I tilknytning til stadion er det reist et nytt servicebygg som inneholder det meste av det de har savnet på Lygna ved tidligere arrangementer.

Ny sprintløypa og en betydelig oppgradering av stadion er også på det nærmeste sluttført.

Siden vi er tildelt NM del 1 i 2017 blir rennet 5.-6.mars nærmest å regne som en test på om anlegget har de kvalitetene som løpere, ledere, service og oss som arrangør ønsker seg.

Lørdag er det sprint klassisk for kvinner og menn, samt U23 NM. Søndag er det fristil, 10 km kvinner og 15 km menn.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus