Niklas Dyrhaug i fellesstarten med skibytte under verdenscupen på Lillehammer 2015 der han ble nummer to. Foto: Modica/NordicFocus.

Niklas Dyrhaug i fellesstarten med skibytte under verdenscupen på Lillehammer 2015 der han ble nummer to. Foto: Modica/NordicFocus.

Niklas Dyrhaug må bryte Ski Tour Canada

Niklas Dyrhaug får ikke til å fortsette Canada-touren.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Niklas Dyrhaug sliter med ryggen, og kan derfor ikke stille til start på fredagens etappe av Tour of Canada.

Det var på forhånd usikkert om Dyrhaug kunne gå den 15 kilometer lange intervallstarten, og fredag bekreftet landslagsledelsen at han må trekke seg fra touren.

– Ja, det blir dessverre exit fra Tour of Canada for min del. Jeg fikk veldig vondt i ryggen på tremila. Jeg følte meg veldig sprek og preget løpet de første ti, tolv kilometerne før jeg fikk et glipptak.

– Da låste det seg helt i korsryggen, men jeg bestemte meg for å fullføre siden jeg har mye å gå for. Men sånn det er nå, kan jeg ikke gå skikkelig på ski, så da må jeg dessverre avstå fra touren, sier Dyrhaug til NTB.

Dyrhaug var nummer ti i sammendraget før de to siste etappene. I tillegg er han nummer to i distansecupen og nummer fem i verdenscupen sammenlagt.

Nå skal trønderen bidra i det norske støtteapparatet.

– Jeg blir saftblandet og moralsk støtte til denne klovnegjengen som er på tur, så de slipper ikke billig unna, sier han med et smil.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus