falla-02

Nilsson ut, Falla inn

Maiken Caspersen Falla er tilbake, Stina Nilsson står over.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Maiken Caspersen Falla er tilbake fra forkjølelse i verdenscupen kommende helg. Sveriges Stina Nilsson står over Beitostølen-rennene.

Falla sto over verdenscuprennene i Lillehammer sist helg på grunn av en forkjølelse. Hun innledet sesongen med fjerdeplass på den klassiske sprinten i Ruka helgen før.

28-åringens navn er på listen over uttatte løpere til rennene på Beitostølen 8. og 9. desember. Der står også Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som sto over i Lillehammer med vondt i halsen.

Det skal gås 15 kilometer fri teknikk for kvinnene og 30 kilometer for herrene lørdag. Søndag er det stafetter, og der kan det tenkes at Falla får prøve seg som ankerkvinne for det norske laget.

Flere står over

Mandag meldte det svenske nyhetsbyrået TT at Stina Nilsson, Hanna Falk og Moa Lundgren har valgt å stå over i helgen.

– Vi fikk gode prestasjoner i Lillehammer og kjenner oss fornøyd med helgen. Flere løpere velger å stå over det kommende rennet for å få en roligere treningsuke på hjemmebane, sier landslagssjef Rikard Grip i en pressemelding.

Samme opplegg velger Johannes Høsflot Klæbo etter en skuffende helg på Lillehammer. Han skal trene og blir ikke å se i konkurranse før Davos-rennene senere i desember.

Heller ikke Petter Northug blir å se på Beitostølen. Veteranen har selv uttalt at han ikke har noe i verdenscupen å gjøre før jul, og han jakter stadig på godformen foran VM i februar.

Se uttakene
* Norge
* Sverige


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus