-->
orientering-03

NM-GULL i natt gikk til svensk løper

– Da jeg så den avslutningen, med krevende kortstrekk i grønt, tenkte jeg at Olav Lundanes kom til å ta det. Men slik ble det ikke.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Det ble dobbeltseier til NTNUI-duoen Emil Granqvist og Audun Heimdal i NM nattorientering i Rælingen torsdag. Maren Jansson Haverstad vant kvinneklassen.

– Da jeg så den avslutningen, med krevende kortstrekk i grønt, tenkte jeg at Olav Lundanes kom til å ta det, sa Granqvist.

Svensken viste seg å være bedre til å løpe nattorientering enn til å spå utfallet, for Lundanes bommet mot slutten, og NTNUI-duoen fikk en luke.

– Det var ikke bommen som avgjorde, for jeg tok dem igjen, sa Lundanes, som likevel ikke greide å holde følge i nedoverbakken mot mål i merket løype.

– På asfalten visste jeg at jeg kunne ha en sjanse, sa Granqvist, som løp i mål som vinner med Heimdal rett bak seg. Lundanes måtte nøye seg med tredjeplass.

– Jeg var ikke pigg nok til å løpe fra dem, sa Lundanes.

I kvinneklassen var Haverstad i teten hele veien på vei mot sitt tredje NM-gull i nattorientering.

– Det var utrolig krevende og artig, men dette er min type orientering, sa Nydalen-løperen etter å ha sanket sin femte NM-medalje i nattorientering.

Marthe Gløersen fikk sin første med sølv torsdag, mens Mariann Ulvestad ble nummer tre.

Juniorklassene ble vunnet av Tobias Alstad, Anine Lome og Oda Scheele. Eldste juniorklasse for menn ble annullert fordi flere løpere fikk feil kart ved start.

* Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus