-->
Eskil Kinneberg. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Eskil Kinneberg. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Norsk verdensmester mister VM på hjemmebane

– Jeg er selvfølgelig skuffet over at jeg ikke får mulighet til å forsvare VM-tittelen min.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Eskil Kinneberg er regjerende verdensmester på mellomdistansen i orienterings-VM. En skade hindrer han i å forsvare gullet når VM arrangeres i Østfold i august.

27-åringen gikk helt til topps på distansen i fjorårets VM i Latvia, men har fått årets sesong ødelagt av skadeproblemer.

– Jeg er selvfølgelig skuffet over at jeg ikke får mulighet til å forsvare VM-tittelen min på hjemmebane. VM i Østfold har vært et stort mål for meg helt siden Norge ble tildelt dette mesterskapet, sier Kinneberg i en pressemelding.

I slutten av juni ble orienteringsløperen diagnostisert med et tretthetsbrudd nederst i ryggen. En nylig sykkelvelt gjorde det klart at 27-åringen går glipp av VM på hjemmebane.

– Akkurat nå tenker jeg ikke på VM 2020. Men når jeg kommer i gang med løping igjen, er det klart at det vil være et stort mål for meg, uttaler han.

Kinneberg var også del av det norske stafettlaget som tok VM-gull i 2017 og 2018. Göteborg-løperens fravær er dårlig nytt for Norge.

– Det er selvfølgelig veldig trist, og siden Eskil har sin egen personlige plass på mellomdistansen, kan vi ikke sette inn noen erstatter, sier landslagssjef Jørgen Rostrup.

VM arrangeres mellom 13.- og 17. august i Varteig og Spydeberg.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus