-->
Petter Northug jr. Foto: Thomas Furuheim

Petter Northug jr. Foto: Thomas Furuheim

Northug går BUL-sprinten

Petter Northug jr er i bra slag igjen og har bestemt seg for å gå BUL- sprinten lørdag og søndag. - Han er klar for skirenn igjen, sier Vidar Løfshus.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Et sterkt felt med landslagsløpere stiller til start i BUL- sprinten på Gålå til helgen. Petter Northug jr ventes på startstrek, sammen med blant andre Roger Aa Djupvik, Tore Ruud Hofstad, Anders Gløersen, brødrene Aukland og Frode Estil.

Ikke funnet svar
- Petter er klar for å gå skirenn igjen. Han er i gang, så får vi se om det går bra, noe vi selvfølgelig håper på, sier Vidar Løfshus til langrenn.com.

Resten av landslaget er på plass i Kuusamo for å gå verdenscup denne helgen. Der skulle gjerne Northug ha vært, men en mageinfeksjon har satt en stopper for starten av sesongen.

- Vi har ikke funnet noen konkrete svar på hva som var galt med Petter. Nå tror vi imidlertid at han er i bra slag igjen, forklarer Løfshus.

Blir med til Davos
På sin hjemmeside skriver Northug at han er 100 prosent friskmeldt. Dermed er han høyst sannsynlig klar for verdenscupen i Davos helgen etter BUL- sprinten.

- Han blir med oss nedover til Davos på mandag om alt ser ut til å fungere greit i helgen. Han har tatt i litt på trening i det siste og det ser bra ut. Vi tar en løpende vurdering på hvilke renn han skal gå i Davos, forteller assistettrener Løfshus.

280 løpere er påmeldt til lørdagens skøytesprint på Gålå, mens 350 løpere er påmeldt til søndagens 15 kilometer skøyting.

- BUL- sprinten går som planlagt på Gålå, sier Jan Frode Løkken til langrenn.com.

Påmeldingsliste er lagt ut hos Sør Fron IL Skigruppa.
* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut