-->
Petter Northug jr. innkasserte sin første seier for sesongen i La Sgambeda 15. desember 2013. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Petter Northug jr. innkasserte sin første seier for sesongen i La Sgambeda 15. desember 2013. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Northug utfordrer Kjølstad og Dahl i Flyktningerennet

De to beste i årets Swix Ski Classics, Johan Kjølstad og John Kristian Dahl, får en ny utfordrer til søndagens Flyktningerenn mellom Nordli og Gäddede. Det ble mandag klart at Petter Northug stiller til start sammen med sin bror Thomas, og en lang rekke andre sterke navn.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Petter har mange år bak seg i Flyktningerennet og vant så sent som i 2010. Året etterpå ble han slått i spurten (!) av Eldar Rønning. Niklas Dyrhaug vant i 2012 og stiller i år også, men John Kristian Dahl vant i fjor og stiller også i år for å gjenta den bedriften.

Anders Södergren er så langt den sterkeste svenske utfordreren, men det kan ennå komme etteranmeldte toppløpere.

Arrangørens Laila Kveli er stor favoritt i dameklassen, etter at hun siste helg sikret seg andreplassen sammenlagt i verdenscupen i langløp.

Haster med påmelding
Arrangøren har åpnet for etteranmelding uten tillegg i startkontingent fram til 2. april, så det haster for de som ennå ikke har meldt seg på.

Lite snø rundt om i Trøndelag har gjort at mange er usikre på formen. Samtidig er det mange som trente til Birkebeinerrennet, som nå heller kan avslutte sesongen på Flyktningerennet.

Arrangøren jobber hardt for å gi gode forhold til det 64. Flyktningerennet, da det også i Lierne er mindre snø enn vanlig.

Mange vinnerkandidater
Følgende er et utvalg av sterke løpere som er påmeldt til Flyktningrennet: Petter Northug jr., Thomas Northug, John Kristian Dahl, Johan Kjølstad, Niklas Dyrhaug, Kristian Tettli Rennemo, Anders Tettli Renemo, Andreas Myran Steen, Ole Marius Bach, Eirik Lorentsen, Jonas Austmo Kolstad, Anders Sødergren, Lars Suther, Jerry Ahrlin, Ida Ingemarsdotter, Kari Vikhagen Geitnes, Laila Kveli, Ole Jørgen Bruvoll og Hedda Bångmann.

Ellers opplyser Flyktningerennet at det etter søknad er gitt en støtte fra Nordenfjeldske Bykreditts Stiftelse med kr 300.000.- til utvikling av arrangementet. Flyktningerennet er meget glad for denne støtten, som vil gå til å opprettholde og utvikle arrangementet i årene som kommer.

Mer informasjon på arrangementets hjemmeside.
Resultater, omtaler, værvarsel og bilder på denne direktelinken.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus