Tuva Toftdahl Staver (nærmest kamera) og Ragnhild Haga sørget for NM-gull til IL Heming på lagsprinten i mesterskapet på Budor 2013. Foto: Erik Borg.

Tuva Toftdahl Staver (nærmest kamera) og Ragnhild Haga sørget for NM-gull til IL Heming på lagsprinten i mesterskapet på Budor 2013. Foto: Erik Borg.

NRK og propaganda for langrennssporten

NM på Ski 2013 - Budor

Vi har nettopp sett sportsnyhetene fra NRK fredag kveld. - Skotten Musgrave og Sundby vant teamsprinten i enfullstendig uinteressant konkurranse der ingen av toppene deltok, rapporterer NRK.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Kommentar
- Northug, Bjørgen og Johaug fant det ikke verdt å delta i NM-del 2.

NRK signaliserer dermed at denne konkurransen interesserer dem midt på ryggen. Og de tror at det også gjelder landets øvrige innbyggere.

Insidere i idretten langrenn vet at Norges styrke nettopp ligger i den enorme bredden. Det å bli norgesmester sjøl i fravær av Northug, Bjørgen og Johaug er en stor prestasjon!

Dere som har tatt turen til Budor, publikummere og løpere; vit at de som står langs løypa vet å sette pris på deres prestasjoner, vet at det å bli norgesmester er en kjempeprestasjon.

Til dere som har brukt uker på å stelle i stand til konkurransene; vit at de som er virkelig interessert i langrenn her til lands vet å sette pris på det dere har gjort.

Og til deg Musgrave, du er nordmann god som noen i denne forbindelse.

Og til Norsk Rikskringkasting - kanskje er det mer moden afterskiing dere savner på Budor?

---

Kåserier, kronikker, kommentarer og lignende representerer på generell basis skribentens syn og ikke nødvendigvis Langrenn.com sitt ståsted.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus