NY DATO FOR FRIIDRETTS-NM

Tips en venn  Skriv ut

NM i friidrett i Kristiansand flyttes til september

Norges Friidrettsforbund har besluttet at årets NM flyttes fra helga 13. til 15. august og til ny dato 10. til 12. september 2021.

– Det er et noe sammensatt årsaksforhold, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor i NFIF.

– På grunn av Covid-19-pandemien har det blitt, og vil fortsatt kunne bli, endringer på den internasjonale terminlisten. Da NFIF fastsatte mesterskapet i Kristiansand, var det også på en dato som ikke var blant de World Athletics hadde satt av til nasjonale mesterskap i 2021. Dette var datoer i juni som passet dårlig inn i vår nasjonale kalender.

– Men endringene i den internasjonale terminlisten på grunn av covid-19 pandemien har ført til at World Athletics nå ikke godtar vår opprinnelige dato for mesterskapet siden det forventes at våre beste utøvere har anledning til å delta på Wanda Diamond League-stevnene, sier han.

– Det har vært en god dialog mellom arrangøren i Kristiansand og NFIF, og vårt felles mål har vært å finne en dato som passer alle parter, og som gjør at våre beste utøvere får anledning til både å ivareta sin internasjonale sesong og delta i vårt hovedmesterskap i Norge, avslutter han.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse