-->

Ny langrennsstjerne gravid etter oppfordring

De russiske langrennsdamene har fulgt landslagssjef Jelena Välbes oppfordring om å bli gravide denne sesongen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

De russiske langrennsdamene har fulgt landslagssjef Jelena Välbes oppfordring om å bli gravide denne sesongen. Nå venter også Anastasija Sedova barn.

Fra før var det kjent at også Julija Belorukova, Jelena Soboleva og Tatjana Alesjina var gravide. Nå er det klart at også Sedova venter barn.

Dermed er det tydelig at de russiske langrennsdamene har hørt på landslagssjef Jelena Välbe. Etter forrige sesong samlet Välbe den russiske troppen for å fortelle at det er mest gunstig å få barn denne sesongen, ettersom det ikke er mesterskap.

– Landslagsløperne må forstå sitt ansvar og sine plikter, og jeg er veldig glad for at de hørte på meg, sa Välbe til russiske R-Sport, ifølge Aftonbladet.

Russland-trener Markus Cramer har tidligere sagt at graviditetene åpner for yngre løpere i verdenscupen kommende sesong.

– Det endrer saker og ting hos oss. Vi kommer til å gi en del nye jenter sjansen i verdenscupen, så de kan samle erfaring. Vi har noen dyktige talenter, sier han.

Sedova tok stafettbronse med det russiske laget under Seefeld-VM i år. 24-åringen ble forrige sesong nummer 12 sammenlagt i verdenscupen.

Julija Belorukova er den klart beste av de tre russerne som ikke blir å se i verdenscupen kommende sesong. 24-åringen ble nummer åtte i totalcupen sist vinter, og hun har blant annet to bronsemedaljer fra OL og én VM-bronse på merittlista.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus