-->
Få en GPS og tre hettejakker med denne fine logoen trykket på ryggen, alt helt gratis til de syv første.

Få en GPS og tre hettejakker med denne fine logoen trykket på ryggen, alt helt gratis til de syv første.

NY RUNDE: 7 GPS gis bort til tracking av løypemaskin / scooter i 2019/2020 sesongen – 3 hettejakker følger gratis med for hver GPS

– Vi vil hjelpe disse med en komplett løsning helt GRATIS.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

– Da vi startet opp hadde vi som målsetning å bli den ledende leverandøren av trackingløsninger for løypemaskiner og scootere i Norge og Sverige, sier styreleder Jan Foyn i FMS Nordic, morselskapet til Løyper.net

– Vi er nå blant de største i Norge og helt klart størst i Sverige. Vi har utviklet en priseffektiv løsning, koster kun 1800 kr pr år per GPS. Løsning kan enkelt brukes på smarttelefon, embedde kartet på egen hjemmeside, eller se løypeoversikten på PC'en.

– Ingen sjenerende reklame på sidene. Det er kanskje ikke rart at så mange velger vår løsning, fortsetter Foyn og legger til; 

– Vi vet det er mange små løypelag som tidligere har blitt presentert løsninger til en helt annen pris enn den vi har.

Jan Foyn fortsetter; – Løyper.net ønsker nå å gi et lite bidrag til de små lagene som kjemper for å holde driftskostnadene nede.

– Vi vil hjelpe disse med en komplett løsning helt GRATIS for 2019/2020 sesongen. Gaven gjelder løypelag som ikke bruker Løyper.net pr i dag.

– Hvert løypelag vil også få 3 stk hettejakker med Løyper.net-figur på ryggen (se tegningen helt øverst i oppslaget). Jakkene er av ypperste kvalitet og i lys grå farge.  

Det er førstemann til mølla som gjelder – kontakt Gaute Langaas hos Løyper.net gaute@fmsnordic.no Ikke glem å oppgi størrelse på jakkene (man kan bestille ekstra jakker til kun 250,- kr eks. mva.).

Kontaktinformasjon
FMS Nordic
v/Gaute Langaas
Tlf. 416 70 824
E-post. gaute@fmsnordic.no

NorgeLøyper.net sin hjemmeside
SverigeLängdspår.se sin hjemmeside

---

* Løyper.net og Längdspår.se er profileringspartnere av Langrenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus