-->
Petter Northug jr. Foto: Thomas Furuheim

Petter Northug jr. Foto: Thomas Furuheim

Ny sponsoravtale for Northug

Petter Northug jr håver inn nye sponsorkroner.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Sponsoryndlingen Petter Northug presenterte i dag på pressekonferanse en ny samarbeidspartner. Revisjonsfirmaet BDO Noraudit skal sikre Northug de neste tre årene.

- Dette er en avtale som gjelder til og med Oslo-VM i 2011, og er den største sponsoravtalen Petter har. Den gir han tryggheten som skal til for at han kan satse hundre prosent som skiløper i årene som kommer, sier pappa John Northug til Trønder-Avisa.

Northug prioriterer få og store avtaler istedenfor mange små. Han har fra før avtaler med utstyrsleverandører, lokale sponsorer og SAS.

- Det viktig at jeg ikke har så mange avtaler at jeg ikke klarer å følge dem opp,  sier Northug ovenfor Nettavisen.

Beløp vil imidlertid ikke partene gå ut med. Det skal allikevel være snakk om et stort beløp ettersom Northug velger å inngå få sponsoravtaler.

- Vi er blitt enige om at beløpet skal holdes hemmelig, men det er snakk om en betydelig årsinntekt. Vi som kommer fra bygda, synes det dreier seg om mye penger, sier John Northug.

For Northug sin del er det viktigste å gå fort på ski, men han presiserer at han engasjerer seg i sponsorenes arbeid. Han ventes blant annet å delta på en årlig samling hos sponsoren på Gardermoen.
* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut