Lars Öberg er ny langrennssjef i det svenske skiforbundet.

Lars Öberg er ny langrennssjef i det svenske skiforbundet.

Ny svensk langrennssjef

Pressemelding fra det svenske skiforbundet:

Lars Öberg blir ny langrennssjef i det svenske skiforbundet. Lars Öberg har lang erfaring som blant annet smører og smørersjef innen organisasjonen.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

- Det føles veldig bra å kunne presentere Lars Öberg som vår nye langrennssjef. Han har utover tidligere erfaring fra det svenske skiforbundet, bred ledererfaring fra sitt yrke som sjef i politiet. At Lars nå bringer med seg sine erfaringer og fortsetter det arbeidet som er påbegynt, kommer til å være en viktig del i den reisen som hele forbundet har innledet, sier Ola Strömberg, forbundsdirektør i det svenske skiforbundet.

- I det korte perspektivet ser jeg at min rolle som langrennssjef blir å bidra til en fortsatt positiv følelse, trygghet og stabilitet innen organisasjonen før denne viktige OL-sesongen. Først deretter vil jeg se på de langsiktige strategiske stegene for framtiden og å kunne bidra til at vi sammen finner veien til en bærekraftig og positiv utvikling for langrennssporten, og selvfølgelig hele det svenske skiforbundet, sier Lars Öberg.

Anders Bystrøm, landslagssjef for langrennslandslagene i det svenske skiforbundet:

- Vi har vært tydelige i våre ønsker rundt den nye sjefens profil, at personen skal fortsette å jobbe med det lederskapet som Daniel Fåhraeus har innført og som vi allerede jobber med i hele organisasjonen. Öberg besitter disse egenskapene og har dessuten lang erfaring fra vår idrett. Jeg tror dette kommer til å bli veldig bra og sammen skal vi arbeide for å fortsette det langsiktige arbeidet med å befeste vår posisjon som en av vårt lands mest populære idretter.

Lars Öberg tiltrer sin stilling i begynnelsen av desember 2021.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse