-->
Henning Ofstad. Foto: Privat.

Henning Ofstad. Foto: Privat.

NYTT OM FOLK: Atomic i Norge har ansatt ny XC Racing Specialist

Begynner 1. juli

– Med hans erfaring, energi og nettverk er vi utrolig stolte og ydmyke over å få inn så mye ekspertise på vårt lag, sier Fredrik Mandt om sin nyansatte kapasitet.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Henning Ofstad fra Tromsø starter 1. juli 2020 i jobben som XC Racing Specialist for Atomic i Norge og skal sammen med merkevaren og dyktige kollegaer i Norge drive satsingen og synligheten på racing til nye høyder for Atomic i Norge.

– Denne våren har vært spesiell for alle langrennsløpere i Norge, men til tross for de spesielle omstendighetene er vi veldig glade for å presentere Henning Ofstad i rollen som vår nye XC Racing Specialist for Atomic i Norge, sier Fredrik Mandt, Brand Manager for Atomic i Nord-Europa.

– Henning har meget lang fartstid i bransjen og har de siste 4 sesongene vært racingsjef for Fischer i Norge, med hans erfaring, energi og nettverk er vi utrolig stolte og ydmyke over å få inn så mye ekspertise på vårt lag, sier Mandt.

Service og testing
Hovedoppgavene vil være å lage et solid og veletablert racing service system for alle Atomic-løpere her i Norge.

Skitesting, service på skirenn, skiplukk, testcamper og det å skape en naturlig link mellom nasjonal og internasjonal service vil være nøkkelpunkter for framtiden til Atomic.

Sammen med Henning vil vi også etablere et racing service team her i Norge, slik at servicen til Atomic imøtekommer de krav løperne og støtteapparat har til racing servicehjelp.

Målet med satsingen er at alle Atomic-løpere i Norge skal kunne få kvalifisert hjelp og den service de fortjener slik at hver løper stiller til start med utstyr de kan vinne skirenn med.

– For å kunne bidra til dette mener vi at service i valg av ski før og under sesong, kvalitetssjekk av utstyr, skitesting, tilpasning av utstyr og tilstedeværelse for våre løpere bare vil bli enda viktigere framover, sier Mandt.

– Vi er klare over at mange i denne tiden er nødt til å redusere i økonomiske utgifter, men vi i Atomic kjører på for en lysere framtid med enda bedre racing service, avslutter Mandt.

Henning starter hos oss den 01.07.2020. Fram til da kan spørsmål om Atomic racing rettes til Fredrik Mandt.

Vi oppfordrer deg til å sende inn søknad til Fredrik Mandt dersom du ønsker å bli en del av vårt team for sesongen 20/21!

 #Weareskiing #atomicnordic

Kontaktinfo
Fredrik Mandt
Telefon: 94 88 94 07
E-post: fredrik.mandt@atomic.com

---

* Atomic er profileringspartner av Langrenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus