-->

NYTT OM FOLK: Ny trener ansatt i Skiforbundets lag

– Etter ett års pause er jeg veldig motivert for igjen å få jobbe med løperne

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Kristian Skogstad er engasjert som ny trener for regionlaget i langrenn i Nord-Norge.

Styringsgruppa for Regionlaget i langrenn, Nord-Norge, er både glade og stolte over å kunne presentere Kristian Skogstad (37) som ny trener for landsdelens flaggskip i langrenn.

– Etter ett års pause er jeg veldig motivert for igjen å få jobbe med løperne på regionlaget i Nord-Norge, sier Kristian Skogstad.

– Det å kunne få muligheten til å være med på å utvikle noen av landsdelens fremste langrennsløpere, er veldig fristende for meg. Her i Tromsø ligger alt til rette for å kunne trene for en langrennsløper.

– Sammen med løperne på laget, Olympiatoppen i Nord-Norge og viktige aktører i næringslivet skal vi fortsette å vise at Nord-Norge er utmerket egnet som base for satsing på høyt nivå.

– Jeg er også veldig glad for at dette skjer i forståelse med min arbeidsgiver i Tromsø Brann og Redning, sier Skogstad.

Leder for Styringsgruppa, Per Oskar Andersen uttrykker både stolthet og glede over at Skogstad har valgt Nord-Norge fremfor andre muligheter i så vel innland som utland.

I Kristian får vi tilbake en trener som vi vet at har både kunnskap og engasjement til å løfte løperne og laget videre mot den norske eliten.

Selv om Kristian denne gangen skal gjøre jobben på deltid, føler vi oss trygge på at vi sammen med hans arbeidsgiver skal finne løsninger til beste for alle parter.

Engasjementet er tenkt frem til våren 2022.

Laguttaket for regionlaget i Nord-Norge er klart neste uke.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus