NYTT PARTNERSKAP INNGÅTT: 2-ÅRIG AVTALE I BOKS FOR SKISKYTTERNE

– Lange tradisjoner i å samarbeide med idretten

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Ny match for skiskytterne

Bemannings- og rekrutteringsselskapet Adecco blir ny samarbeidspartner for Norges Skiskytterforbund fra og med sesongen 2020/2021.

Den to-årige avtalen ble signert i Oslo, der Adecco har sitt hovedkontor.

– Vi har vært i dialog med Adecco siden før korona-pandemien brøt ut, og nå som vi blir på lag ser vi fram til å skape gode synergier for oss begge. Samarbeidet skal bidra til økt stolthet internt og ikke minst befeste Adeccos posisjon i markedet, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Avtalen med Adecco er inngått for de neste to sesongene. For sesongen 2020/21 skal Adecco ha synlighet på klærne til både elite-, rekrutt- og juniorlandslagene. I tillegg skal forbundet bidra til å skape intern aktivitet gjennom å delta på en rekke interne og eksterne arrangementer.

– Adecco har lange tradisjoner i å samarbeide med idretten og vi gleder oss å bli bedre kjent med Norges Skiskytterforbund. De har imponert meg i måten de bygger enere gjennom å fokusere på laget, samholdet og gode verdier. Dette vil vi utnytte aktivt til å ytterligere forsterke vår egen vinnerkultur i et selskap med meget stolte tradisjoner når det gjelder å prestere hver dag. For oss i Adecco er det viktig å være en aktiv samarbeidspartner som kommer tett på. Når tiden er moden for det, ser vi også frem til å samle kunder, ansatte og partnere på skiskytter-arrangementer både i inn- og utland, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco.

Matcher opp med Vetle Sjåstad Christiansen

Skiskytternes nye samarbeidspartner har funnet en rekke likhetstrekk mellom dem og forbundet, og berømmer blant annet lagets jordnære profiler. Én av dem inngår de også en egen avtale med.

– Vetle skal være vår ambassadør. Vår oppgave er å tilby næringslivet kompetansen de trenger gjennom å matche kandidater og arbeidsgivere. Målet er å være bransjens beste arbeidsgiver. I Vetle har vi en svært kompetent kandidat som vi vet vil passe godt inn i vårt miljø. Han er en raus fyr som byr på seg selv. Han er profesjonell og hardtarbeidende, samtidig som han har lave skuldre og humør. Det passer oss bra. Jeg gleder meg til å ha Vetle med på laget til i Adecco, sier konsernsjef i Adecco, Torben Sneve.

Selv tror Vetle Sjåstad Christiansen at Adecco ligner ham på flere måter:

– Laget i Adecco er flinke, blide og ikke minst opptatt av å lykkes med det de gjør. Jeg tror jeg kan bidra med mange overføringsverdier fra skiskyting og min satsing på idrett, og forhåpentligvis formidle det på en litt annerledes måte, sier Geilo-gutten. 

Om Adecco Norge

  • Landsdekkende, 50 lokaliteter.
  • 400 ansatte.
  • Over 6 000 medarbeidere i jobb hver dag.
  • Ca. 1000 jobbsøkere hver uke.
  • Opp mot 900 rekrutteringer til faste stillinger per år.
  • Tjenesteområder: Utleie av arbeidstakere, rekruttering, outsourcing, omstilling og opplæring.

* Beitosprinten - Nasjonal åpning: Program| TV-tider| Værvarsel| Smøretips| Startlister| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse

PROGRAM: Norgescup Lillehammer 2020 - Runde 1

Erstatter for VC Lhmr og NC Gålåsprinten

KLARSIGNAL FOR WORLD CUP SKISKYTING I HOLMENKOLLEN

– Det er lenge siden vi har konkurrert på hjemmebane

Hans Christer Holund. Foto: Modica/NordicFocus.

BEITO-VINNER HC HOLUNDS KJØLESKAP

– Jeg går til jeg er tom. Er jeg ikke tom etter tre timer, går jeg fire timer

Steinar Mundal flankert av Mikael Gunnulfsen, lengst til venstre og deretter, Devon Kershaw og Even Northug. Alle er en del av Team Telemark for sesongen 2020/2021. Foto: Team Telemark.

STEINAR MUNDAL BESKRIVER SUKSESSOPPSKRIFTEN TIL TEAM TELEMARK

Mikael Gunnulfsens lag - Mannen som knuste alle på Beitostølen

SMØRETIPS: Beitosprinten 2020 - Sesongåpning Beitostølen

Oppdatert 9. gang - Flere tips for søndag - Alle tips fra 2015 er også med