-->
Johan Olsson med gull-medaljen som for all fremtid beviser at han ble verdensmester på 5-mila i Val di Fiemme 2013. Foto: Laiho/NordicFocus.

Johan Olsson med gull-medaljen som for all fremtid beviser at han ble verdensmester på 5-mila i Val di Fiemme 2013. Foto: Laiho/NordicFocus.

Nytt tilbakeslag for Johan Olsson

Motgangen vil ingen ende ta for regjerende verdensmester på femmila, Johan Olsson. Den svenske skistjernen er igjen rammet av sykdom.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Olsson er et av Sveriges største gullhåp under ski-VM på hjemmebane i Falun om sju uker. Men spørsmålet er om han klarer å være i god nok form innen den tid.

– Ingenting er kjørt ennå, men det er ikke bra. Johan trenger å komme i gang og konkurrere snart, sier svenskenes landslagssjef Rikard Grip til Expressen.

Sykdom har hittil spolert sesongstarten for Olsson. Han har fortsatt ikke gått et eneste verdenscuprenn i vinter. Det er fra før klart at han må stå over Tour de Ski. Ifølge Grip er det ikke snakk om den samme forkjølelsen som han tidligere har slitt med.

– Nei, det handler om to ulike virusinfeksjoner. Sånn er det for oss alle. Rett etter at du er blitt frisk fra en forkjølelse, er risikoen større for å pådro deg en ny.

Planen var at 34-åringen skulle være tilbake i langrennssporet i skandinavisk cup i Falun 9.-11. januar, men nå er det usikkert om han kan stille.

Olsson er regjerende verdensmester på femmila.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus