O-boka 2018: Fra dramatiske VM-dager til KM i Sulitjelma

O-boka er på 240 sider, har over 700 bilder og kart med veivalg. Veien går om både store og små arrangement. Den 16. utgaven er her nå.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

O-boka 2018.
Omslag O-boka 2018.

Tre mann gjorde det utrolige, men det var på ingen måte en selvfølge at VM endte som det gjorde.

På et vis vant Eskil Kinneberg ett år før tiden. Magne Dæhli bommet individuelt, men var sjef på stafetten. Som vanlig. Gaute Hallan Steiwer hadde bare timer til forberedelser. Olav Lundanes vekslet mellom fortvilelse, tro og håp i dagene innen langdistansen, men kunne til slutt støttes ute av målområdet utslitt og lykkelig. VM i Latvia ble fantastisk med norske øyne.

Fantastisk ble også KM langdistanse i Nordland. Håvard Solbakken forteller om veien til gull i H17–20 gjennom glisne skoger i Sulitjelma.

Særs imponerende var nesten 90 år gamle Gyda Lahlums vei fra start til mål på Veteranmesterskapet. Hedmarkingen taklet både ventede og ikke minst uventede utfordringer.

Endelig avsløres historien bak laguttaket på stafetten under VM i 1968. Da skrev Astrid Hansen, postbudet fra Maridalen, sammen med to andre damer historie.

O-boka er på 240 sider, har over 700 bilder og kart med veivalg. Veien går om både store og små arrangement. Landets beste presenteres i alle aldre. Alle kretser har minst en side. Mange klubber presenteres.

Den 16. utgaven av O-boka lanseres på Blodslitet i Fredrikstad kommende lørdag. Den selges også i mange klubber og selvsagt ved direkte bestilling på www.o-boka.no.

Prisen er uforandret fra året før med 440 kroner. 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut