---
SKI TOUR: Totalt 3 av 6 etp: Kvinner- Menn| Tirsdag: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| Søn: 10/15 km: Kvinner- Menn| Lør: 10/15 km: Kvinner- Menn
---
Smøretips: Ski Tour
Oddvar Brå på VM i Val di Fiemme 2013. Foto: Anders Hansson/VM Falun 2015.

Oddvar Brå på VM i Val di Fiemme 2013. Foto: Anders Hansson/VM Falun 2015.

Oddvar Brå blir beskytter og ambassadør for 5-mila

20. februar 2016 gjenoppstår verdens eldste 5-mil i Nordmarka. - I den anledning er vi stolte av å kunne presentere rennets beskytter og ambassadør, legenden og en av tidenes største, Oddvar Brå, sier Nils Marius Otterstad.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Nils Marius Otterstad, manager i Team Santander, laget til Anders og Jørgen Aukland, forteller videre;

For oss er Oddvar selve definisjonen av langrenn slik vi kjenner den.

Staven til Brå er godt kjent. At hans første store seier er fra Hovedlandsrennet i 1966, med start og mål ved Frognerseteren, er kanskje ny informasjon for de fleste.

Men det er verdiene og historien til både Brå og 5-mila som er sammenfallende, og som vi ønsker å fortelle til kommende og eksisterende fans av langrenn.

Den tradisjonelle 5-mila gjenoppstår, med individuell start og 2 x 25 km runder. Rennet er åpent for alle, elite og mosjonist. Kort og godt de som vil være med og oppleve en Norsk klassiker.

Vi lanserer nå Oddvar Brå som ambassadør, det betyr at samtlige deltagere som skal gå 5-mila, også blir invitert på seminar og fest med Brå som foredragsholder og vert.

Stikkord for 5-mila - en norsk klassiker, er skifest. Vi skal sette fokus på at deltagere og publikum får delta i og erfare et nostalgisk og viktig skirenn med fokus på historien og gleden i langrenn.

Rennet er ledet av Aukland-brødrene, i samarbeid med arrangørklubben IL Heming, Oslo Kommune og Løvenskiold.

Se også
Brødrene Aukland gjenoppliver den gamle 5-mila i Holmenkollen


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus