Tour de Hedmarken - plakat.

Tour de Hedmarken - plakat.

Offensivt fra Tour de Hedmarken

4 fine juleskirenn

- Målgruppen for Touren er langrennsmiljøet på det sentrale Østlandet og alle som er på juleferie her i vinterparadiset. Vi har en målsetting om minst 2000 startnummer på Tour-rennene, forteller Torfinn Kringlebotn til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Torfinn Kringlebotn har sin klubbadresse i Ottestad IL og sitter i tillegg i styringsgruppa for Tour de Hedmarken. Med Langrenn.com deler han følgende input om arrangementet som pågår gjennom julehøytiden:

Tour de Hedmarken er et ambisiøst samarbeid mellom de fire naboklubbene Hamar skiklubb, Vang skiløperforening, Nordbygda/Løten ski og Ottestad IL ski.

Målgruppen for Touren er langrennsmiljøet på det sentrale Østlandet; alle skiklubber i Hedmark, samt Oppland, Akershus, Oslo og gjerne flere.

Tour de Hedmarken 2013 består av fire ulike og unike skirenn i en, kompakt julecup:
• 21.12 HA-sprinten - Klassisk sprint i Ankerskogen, Hamar (Hamar SK).

• 22.12 Ottestadrennet – fristil fellesstart, Gåsbu (Ottestad IL ski).

• 27.12 Gåsburennet - Klassisk normaldistanse, Gåsbu (Vang SLF).

• 29.12 Budor fristil - fristil jaktstart (sammenlagt)/fellesstart (resten), Budor (N/L ski).

Vi regner med 400-700 deltakere per renn. Med publikum vil det normalt være minst 1000 personer på hvert arrangement. På sikt ønsker vi at avslutningsrennet blir første helg i januar, men i år er det NC i Nybygda og vi ønsker ikke kollisjon med dette arrangementet.

Formålet er å fremme interessen for langrenn, sunn barne- og ungdomsaktivitet - og ikke minst å fremme Hedmarken som et flott og attraktivt område. Vi regner med at dette samarbeidsprosjektet skal videreføres og utvikles i årene som sommer.

Klubbsamarbeidet mellom skiklubber på Hedmarken har utviklet seg svært positivt de seinere årene, for å skape større miljø og hindre frafall med spesielt fokus fra 13 år.

Vi har felles interklubbtreninger med kveldsmat, felles sommerøkter ”Camp Black River”, og andre sosiale tiltak, klubbrenn gjennom hele vinteren, samt et meget aktivt og vellykket juniorsamarbeid (SkiTeam Hedmarken), felles ledermøter mv. Tour de Hedmarken er et betydelig løft i dette samarbeidet.

Tour de Hedmarken vil ha sammenlagtpremiering for 1.-3. plasser i alle klasser f.o.m. 11 år, samt mange flotte uttrekkspremier fra Madshus (ski, staver og sko) og Swix (superundertøy og hansker) for Tour-deltakere.

Hjemmeside for Tour de Hedmarken


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse