Resultater: Valencia Half Marathon| Gråkallen Opp| Djupadalten| Fredrikstad Maraton| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Status "tidlig-snø"-løyper| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind: Ep. 1| Ep. 2| Ep. 3| Ep. 4| Ep. 5|
Linda Treseng og Geir Lien på vidda under Offroad Finnmark 300 i 2014. De vant mix-klassen. Foto: Steinar Vik.

Linda Treseng og Geir Lien på vidda under Offroad Finnmark 300 i 2014. De vant mix-klassen. Foto: Steinar Vik.

Offroad Finnmark - Alt klart for sykkelfest i Alta

Med hele fem ulike sykkelritt i løpet av en uke, er det klart for sykkelfest for alle når Offroad Finnmark 2015 starter med DNBof50 og Jobbzone barneritt førstkommende lørdag.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Sykkelrittene lørdag er opptakten til en uke full av sykkel.

Tre dager senere., tirsdag 28. juli starter mandomsprøven of700, som følges av of300 torsdag 30. juli.

Sykkelfesten avsluttes lørdag 1. august med Altaposten of20 familieritt, stor bankett og premieutdelinger.

Aktiviteten hos arrangøren er stor nå i dagene før, men daglig leder Jørund Greibrokk lover at alt skal være på plass i god tid.

- Vi jobber på spreng for å få alle detaljer på plass til vi starter med lørdag. Det er mye som skal ordnes, og heldigvis veldig mange frivillige som gjør en enorm dugnadsinnsats for å skape den sykkelfesten Offroad Finnmark ønsker å lage, sier en entusiastisk Jørund Greibrokk.

Lager show i sentrum
DNB of50 har som de andre rittene under Offroad Finnmark, start og mål midt i Alta sentrum og følger første del av traseen til de lenge rittene.

I forkant av starten kl. 13.30 lørdag, blir det både offisiell åpningsseremoni, samt musikk og underholdning fra scenen på torget.

Jørund Greibrokk håper veldig mange altaværinger og besøkende møter opp og deltar i sykkelfesten.

- Det er i gågata i Alta sentrum det skjer nå på lørdag, sier Greibrokk.

Etter starten av DNB of50 er det klart for Jobzone barneritt, rittet går i sentrumsgatene og er åpent for barn opp til 12 år.

Fortsetter hele uka
Tirsdag braker det løs for alvor. Da det er klart for manndomsprøven of700.

I herreklassen står 13 lag klare når starten går i Alta tirsdag kveld, mens to lag kniver om seieren i mixklassen.

To dager senere er hele 195 ryttere klare til start i Statnett of300. Konkurransen om å havne øverst på pallen kommer til å bli beinhard i begge klasser.

Sykkelfesten avsluttes lørdag 1. august med familierittet Altaposten of20 hvor foreldre, barn og besteforeldre kan sykle sammen gjennom i flott løype på både asfalt, sti og lett terreng i og rundt Alta sentrum.

- Vi ønsker å sette farge på Alta og Finnmark hele uken, og håper publikum møter opp når rytterne skal starte, og når de kommer i mål slik at det blir en skikkelig folkefest.

- Dessuten er det fortsatt mulig å delta selv. I tillegg til Jobzone barneritt, Altaposten of20 familieritt, er det fortsatt mulig å melde seg på DNB of50, sier daglig leder Jørund Greibrokk.

Lenker
* Hjemmeside for Offroad Finnmark
* Oversikt over alle turritt, terreng og landevei, i Norge


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse