OL TOKYO - PROGRAM og RESULTAT| UTVALGTE RESULTATER| NM Friidrett Junior| RESULTATER ØVRIGE mellom nyhet 4 og 5| LANGRENN PLUSS| SKIPLUKKER'N SVARER| UTTAK LANDSLAG OG TEAM
Maiken Caspersen Falla i Oslo Skishow. Foto: Erik Borg.

Maiken Caspersen Falla i Oslo Skishow. Foto: Erik Borg.

OL-mester Falla vant Oslo Skishow

MED KOMPLETTE RESULTATER: Maiken Caspersen Falla spurtet fra alt og alle i Oslo Skishow, men varsler mindre trening foran den kommende sesongen. - Jeg ønsker å ha bedre kvalitet på øktene enn jeg hadde sist sesong, sier hun.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Sist sesong kom ikke Falla i form før etter en ukes sykdomsperiode rett i forkant av OL. Den kom i grevens tid, for da kom også overskuddet som bidro til seieren i Sotsji.

– Jeg har prøvd å kutte ned litt på treningen denne sesongen. Litt mindre mengde. I stedet har jeg konsentrert meg om hurtighet, intervalltrening og styrke. Jeg ønsker å ha bedre kvalitet på øktene enn jeg hadde sist sesong, sa Falla da NTB snakket med henne etter seieren på Aker Brygge.

Der var det 12.000 mennesker innom i løpet av kvelden. Alt av overskudd gikk til foreningen Aktiv mot kreft.

Falla vant i år som i fjor. De to første årene det ble arrangert vant Marit Bjørgen.

Samler
Falla er ekstremt opptatt av at treningsøktene skal bli bedre. I fjor var hun gjennom et par tunge treningsperioder, og da sesongen startet var ikke den sedvanlige futten der.

– Formen kom til OL, men i år ønsker jeg meg en jevnere sesong. Jeg ønsker å være i toppen i sprint gjennom hele sesongen. Jeg ble nok litt for ivrig sist sesong, og i år får jeg prøve å holde mg på riktig side hele tiden, sa Falla.

Sist uke avsluttet hun samlingsoppholdet på Sognefjellet sammen med resten av landslagskollegene. Den neste landslagssamlingen er i Hemsedal i slutten av måneden. Juli blir helt samlingsfri.

Drøm
Falle har alltid sagt at hun ikke bare satser sprint. Hun ønsker også å bli en god allrounder. Dessuten har hun en frekk drøm. Hun ønsker å gå seg inn på stafettlaget til Norge, og vil gjerne gå sisteetappen i Falun-VM allerede til vinteren.

– Jeg har lenge hatt et mål om å gå stafett for Norge, og jeg håper at det blir mulig en gang. Det er gode jenter der nå, og det er ikke godt å si når det vil skje. Jeg får se på det som en mulighet, som en drøm.

På Aker Brygge kom Heidi Weng inn på 2.-plass. Marit Bjørgen ble henvist til tredjeplass.

– Jeg følte meg sterk og er veldig fornøyd. Det var gullvinneren fra Sotsji-OL som vant, så dette var ikke dårlig av meg. Jeg synes at jeg klarte meg bra mot de små og lette jentene, sa Bjørgen.

---

Oslo Skishow - Kvinner - Sprint, fristil
Oslo - 10. juni 2014


1. Maiken Caspersen Falla, Gjerdrum IL 2:12.07
2. Heidi Weng, IL BUL +0.59
3. Marit Bjørgen, Rognes IL +1.11
4. Ingvild Flugstad Østberg, Gjøvik Skiklubb +1.19
5. Kathrine Harsem, IL Varden +1.76
6. Celine Brun-Lie, Njård +5.28

Komplette resultater

Se også
Slik gikk det med herrene


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse