-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser

Ola Vigen Hattestad: - Motgangen ga enda større motivasjon

Med videointervju

Selv om Ola Vigen Hattestad nå har vunnet alt som er å vinne som sprinter, er motivasjonen foran en ny sesong like stor som før. - Det at jeg hadde de tunge åra før OL, har gjort at jeg setter enda større pris på å være tilbake i verdenstoppen, sier Hattestad til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

val-senales-nsf-samling-stort-14-01-f-birk-eirik-fjeld.jpg
Ola Vigen Hattestad på landslagssamling i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Etter et par år utenfor det aller øverste trinnet på seierspallen, var igjen mannen fra Ørje verdens beste sprinter i fjorårssesongen.

I Sotsji viste han virkelig at landslagsledelsen handlet smart da de gikk tilbake på sitt opprinnelige laguttak, da han knuste all motstand i finalen.

32-åringen tror motivasjonen hadde godt av litt motgang i de to årene før Sotsji. For da 32-åringen vant den siste verdenscupsprinten før OL i Toblach, var det hans første seier siden Dusseldorf i 2011.

- Det at jeg hadde de tunge åra har på en måte gjort at jeg har satt enda mer pris på suksessen. Det i seg sjøl har vært en stor motivasjon i sommer og høst og fortsatt være verdens beste sprinter. Noe jeg har drømt om i veldig mange år å være, sier Hattestad på landslagets pressetreff i Val Senales.

Der er han langt i fra for siste gang. 32-åringen gir seg ikke før han har forsvart tittelen han spurta inn til i den russiske fjellheimen i vinter.

- Jeg har lyst til å gå et OL til, innrømmer han.

Før det skal en ikke se bort i fra at mannen med 13 verdenscupseiere i sprint (8 av de i klassisk) gjør som mange av hans gamle lagkamerater på sprintlaget og satser langløp.

- Neste år er det ikke mesterskap, så kanskje prøver jeg meg på langløp. Det er noe jeg har lyst til å prøve meg på og det gir jo motivasjon å se hva Dahl og Kjølstad fikk til i vinter. Men det er en lang vei å gå og mange timer som skal stakes før det, smiler den olympiske mesteren.

Nå ser han først og fremst fram til en ny kamp om verdensmestertittelen i klassisk sprint. Se hvordan Ola Vigen Hattestad ser for seg en VM-finale på Lugnet skistadion og hvordan han tror løypa passer han, i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus