Oppkjørte skispor og langrennsløyper i Norge

Løypelag og destinasjoner i hele Norge presenterer oppkjørte skispor og langrennsløyper fra Løyper.net her på Langrenn.com.
Tips! Zoom inn og ut i kartet, klikk på snøsymbolene for å få opp ditt område. Om du vil at kartet skal fylle hele skjermen, klikker du bare på knapp nummer 3 øverst i venstre hjørne av kartet.

Om Løyper.net
– Vi har laget en løsning som gjør at løypelag og destinasjoner kan vise sine skiløyper direkte på sin egen nettside, fremfor at de sender publikum og gjester over til konkurrentenes nettsider, løypenett, spisesteder og hotellrom, innleder Gaute Langaas, mannen bak Løyper.net.

– Dette løses på 1-2-3 ved at kartbildet over eget løypenett bygges inn på egen hjemmeside, men man kan også velge å kun være en del av totalløsningen på Løyper.net, forklarer Langaas.

Langrenn.com får videre vite at Løyper.net kun tar 1.800,- kroner eks. mva. per år, dette er inkludert selve GPS-enheten, digitalisering av løypenettet og presentasjon i kartet, både på egen nettside og også på Løyper.net. Som man skjønner, ny teknologi trenger ikke å være dyr.

I tillegg har vi nå hele Norge bygget inn her på Langrenn.com i kartvinduet nedenfor. Der finner vi blant andre steder som Golsfjellet, Sognefjellet Sommerskisenter, Skiforeningen i Oslo er inne med sin Markadatabase og en hel masse andre steder landet rundt inngår i Løyper.net.

– Om du vil ha det samme for ditt løypelag eller din destinasjon, så setter vi raskt opp en slik løsning også til dere, sier Gaute Langaas.

Kontaktinformasjon
FMS Nordic
v/Gaute Langaas
Tlf. 416 70 824
E-post. gaute(at)fmsnordic.no

* Løyper.net sin hjemmeside.
* Webkameraer ved langrennsløyper (nasjonal oversikt).

Se også
Løyper.net nå med solid fotfeste også på Nordmøre - 15 destinasjoner inngår partnerskap
* Interessepunkter (POI) nå på Løyper.net
* Golsfjellet inntar Løyper.net 
* Løyper.net i helt ny drakt
* Sognefjellet har tatt i bruk Løyper.net
Marit Bjørgen koster på på vei mot seier i 10 km klassisk under verdenscupen sesongstart i Ruka og Kuusamo forrige vinter. Foto: Thibaut/NordicFocus.

Verdenscup Kuusamo - Minitour Ruka - 2017 - Alle resultater

Ruka Triple 2017, 1. runde verdenscup i Kuusamo, gjennomføres som minitour 24. til 26. november. Alle resultater:

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Norgescup Gålå - Gålåsprinten 2017 - Alle resultater

Gålåsprinten, med Norgescup senior, arrangeres 24. til 26. november. Alle resultater her.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Norgescup Gålå - Direkte TV-sending / Streaming - Gålåsprinten 2017

Langrenn.com i samarbeid med Norges Skiforbund viser TV-bilder med streaming fra helgens Norgescup på Gålå og Gålåsprinten.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Beitosprinten - Sesongåpning Beitostølen 2017 - Alle resultater

Nasjonal sesongåpning på Beitostølen 2017 arrangeres 17. til 19. november. Resultater for alle konkurranser i Beitosprinten her.