RESULTATER: Moss Rulleskirenn| Øvrige ligger mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
Opplev Oslo med en eksempelpost. Foto: Maxpulse.

Opplev Oslo med en eksempelpost. Foto: Maxpulse.

OPPLEV OSLO – NYTT ARRANGEMENT FRA MAXPULSE: Koronavennlig og urbant Multisportrace 26. september 2020

Kart og poster vises på din smarttelefon

Tips en venn  Skriv ut

Opplev Oslo – Et koronavennlig og urbant Multisportrace 26. september 2020.

Opplev Oslo er et multisport-orienteringsløp hvor kart og poster vises på din smarttelefon.

Postene har varierende poeng og vanskelighetsgrad fra enkle quiz-oppgaver til aktivitetsoppgaver som slakkline, klatring, padling etc.  

Poster som krever spesielt utstyr eller sikkerhet er bemannet og nødvendig utstyr finnes på posten. Hvert lag består av to personer og laget velger om de vil gå, løpe eller sykle.          

I dette racet konkurrere mosjonister og eliteutøvere under like forhold. Alle har fem timer til rådighet. Dette skal være morsomt, inspirerende og uhøytidelig. Aldersgrense for lagleder er 18 år og ungdom over 12 år kan delta med skriftlig bekreftelse fra foresatte.

Opplev Oslo (hjemmeside for konkurransen) er en korona-vennlig konkurranse. Det er hverken felles startområde eller felles målområde. Konkurransen vil derfor ikke samle mange mennesker på et sted.

Smarttelefonen viser alt du trenger av kart, postbeskrivelser, oppgaver og løpende resultater. Postene er plassert ut i Oslo med en radius på 10 km fra Rådhuset.

Kartet åpnes nøyaktig kl. 11:00 og laget bestemmer selv hvor de tror det er mest strategisk å starte.

Kl. 16:00 lukkes konkurransen.

Antall poster blir tilpasset etter antall deltakere, slik at det sjelden blir mer enn 2-8 deltakere på samme post. 

Videosnutt som forklarer konseptet

Konkurransen er godkjent av kommuneoverlegen i Oslo og deltakere må følge eksisterende smittevernregler for å delta. 

Det blir digital premieutdeling samme kveld fra kl. 19:00 til kl. 20:00, hvor de tre beste i hver klasse blir invitert og hvor vi viser film og bilder fra dagen.

---

Om Arrangøren av Opplev Oslo

Maxpulse er ansvarlig for arrangementet Opplev Oslo. Maxpulse er en arrangør av events, aktive reiser og reiser til større mesterskap. Maxpulse er en del av familieforetaket Expert Reiser AS som er et forretningsreisebyrå, firmatur og messereise-arrangør. Vi er ca. 23 ansatte med kontorer på Kolbotn. 

---

Teknologien bak programvaren – Cptblackbill.com 

Teknologien bak Captain Black Bill er bygget på blokkjede teknologi. Blokkjede vil i nær fremtid revolusjonere hvordan vi deler verdi over Internett. Norge har i dag ingen selskap som leverer tjenester basert på blokkjede og Cpt Blackbill programvaren er her helt unik. Dette er et levende eksempel på at blokkjede teknologi er anvendbart på mange områder.

Denne programvaren kan brukes til mye og er nå hovedsakelig en miks av en skattejakt, quiz konkurranse og en mosjonskonkurranse plattform.

Selskapet Time2Discover as har utviklet og eier brorparten av programvaren Cpt Black Bill. Time2Discover er ansvarlig for den praktiske gjennomføringen av Opplev Oslo med bruk av programvaren, bygging og bemanning av poster samt premieutdelingen.

* Hjemmeside for konkurransen Opplev Oslo


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus