ella_tryne_270x151

Optimistisk tross stafettsmell

I går var Ella Gjømle og tok blodprøver på Toppidrettsenteret, med hun er optimistisk med tanke på fortsettelsen og Tour de Ski.
Tips en venn  Skriv ut

Ella Gjømle gikk seg helt ned i kjelleren på søndagens førsteetappe på kvinnestafetten. Som hun sier selv, så gikk hun til det svartnet. Og mandag skrev VG at Gjømle er syk.

- Jeg er vel ikke syk, men har hanglet litt. Derfor tok jeg i går noen tester på Toppidrettsenteret for å se om det er noe grums som ligger der, sier Gjømle til langrenn.com.

Bekymret
Allerede mandag var Gjømle bedre, til tross for kjempesmellen på søndagens stafett. Og nå tar hun et par rolig dager før hun igjen forsiktig begynner på treningen igjen.

- Jeg vil gjerne få svar på prøvene før jeg setter igang med full trening igjen. Men jeg håper at det ikke er noe spesielt, jeg velger å tro på at det var en usedvanlig dårlig dag, og at det ble ytterligere forsterket i høyden, sier Gjømle.

- Er du bekymret?

- Jeg må vel være så ærlig å si at jeg har vært litt bekymret. Men jeg synes jeg kjennes bra ut i dag (mandag). Dette var en opplevelse jeg skulle vært foruten, sier hun.

Lysten overstyrte fornuften
Men hun føler det er vanskelig å si no, så lenge hun ikke har fått svar på prøvene. Men på direkte spørsmål om vi kommer til å se Ella Gjømle på startstreken i Nove Mesto den 29. desember, klar for Tour de Ski, så svarer hun positivt.

- Det både håper og tror jeg. Etter noen dager med litt hvile nå, så håper jeg å finne tilbake til godfølelsen igjen, sier hun.

Mandag fikk Gjømle merke interessen for langrenn, med flere henvendelser angående det som skjedde søndag.

- Det har vært litt styr ja. Det er jo noe som følger med. Det er jo ikke slike ting man som løper ønsker mest fokus på.

Hun tror også det faktum at det var stafett gjorde sitt til at hun presset seg ekstra på søndag.

- Det var nok lysten som overstyrte fornuften. Hadde det vært et individuelt løp hadde det vært anderledes. Det skal mye til å bryte en stafett på førsteetappe, sier Gjømle.

Onsdag håper hun å få svar på de første prøvene, og da se om det er noe som feiler henne.


 * LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut