Resultater: Rosa sløyfe-løpet| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind: Ep. 1| Ep. 2| Ep. 3| Ep. 4|

Overnatting Birken med Falla og Sundby

- Et stort sportssenter, et velutstyrt smørerom og allergivennlige gjesterom, står klare for Birkebeinere, smiler Anstein Krekke, kommersiell direktør ved Lillehammer Hotel.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

rom-innside-16-01-f-vold.jpg
Som man ser, langrenn og skisporten har svært stor fokus ved Lillehammer Hotel. Foto: Liv Maren Mæhre Vold.

Overskriften må ikke tas helt bokstavelig, men faktum er at verdens beste sprinter i vinter, Maiken Caspersen Falla, og verdens beste skiløper, Martin Johnsrud Sundby, er sentrale i Lillehammer Hotels offensive satsing for å legge forholdene ekstra godt til rette for skiløpere.

Den siste tiden er mye gjort ved det tradisjonsrike og historiske hotellet. Så mye som 60 millioner kroner skal være investert, og Lillehammer Hotel har gjennomgått en total innvendig renovering.

- Alle rom, fellesarealer, salonger, barer og restauranter er pusset opp, forteller Anstein Krekke, kommersiell direktør ved Lillehammer Hotel, til Langrenn.com.

- Hotellet som ligger midt i langrennseldoradoet i Lillehammer, med nærhet til Sjusjøen, Birkebeineren Skistadion og Øyerfjellet, har også skreddersydd flere fasiliteter til langrennsløpere, legger Krekke til, og fortsetter;

- Et stort sportssenter, et velutstyrt smørerom og allergivennlige gjesterom.

Dette sportssenteret ble åpnet under verdenscupen på Lillehammer i desember 2015. På bildet nedenfor ser vi hotellets ambassadører: Martin Johnsrud Sundby og Maiken Caspersen Falla, sammen med Lillehammers sporty Espen Granberg Johnsen under åpningen.

Fortsetter nedenfor bildet
889.jpg
Maiken Caspersen Falla, Espen Granberg Johnsen og Martin Johnsrud Sundby åpner sportssenteret ved Lillehammer Hotel.

Nå ønsker hotellet Birkebeinere velkommen for å ta i bruk de nye fasilitetene, både i forbindelse med årets Birkebeinerrenn lørdag 19. mars, men også resten av året.

Og for å vise sin nære knytning til den historiske hendelsen over fjellet mellom Lillehammer og Rena, er til og med hotellets nye logo med Birkebeinere.

Aktuelle lenker følger nedenfor logoen
logo-16-01.jpg
Selv i Lillehammer Hotels logo er referansen til Birkebeinerne tydelig.

Lenker
* Spesialtilbud for Birkebeinere til Birken 2016 hos Lillehammer Hotel.  
* Lillehammer Hotel sin hjemmeside.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse