-->
Therese Johaug og Chris Jespersen stråler etter å ha vunnet Skarverennet et tidligere år. Foto: Kevin Eikrehagen/arrangør.

Therese Johaug og Chris Jespersen stråler etter å ha vunnet Skarverennet et tidligere år. Foto: Kevin Eikrehagen/arrangør.

PÅMELDING SKARVERENNET 2020

12.220 plasser er det til Skarverennet 2020.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Er du klar for å delta på vårens vakreste eventyr?
Det blir Storinnrykk når Skarverennet endelig åpner for påmelding.

Mandag 14. oktober kl 10.00 braker det løs. Da starter påmeldingen til Skarverennet 2020.

12.220 plasser forsvinner på kort tid, så her gjelder det å sitte klar bak tastaturet for å sikre seg en plass i sporet. 

Vi har i 2020 flyttet Skarverennet til 18. april slik at det blir en helg tidligere enn vanlig. Dette har vi gjort i håp om at det skal være bedre snøforhold i fjellet, slik at vi kan tilby deltagerne en enda bedre opplevelse. 

Skarverennet er ett av verdens største skirenn, med sine 12.220 deltakere. Rennet har start på Finse og mål på Ustaoset (37 km.), og med et kortere alternativ mellom Haugastøl og Ustaoset (25 km.) Rennet går langs foten av vakre Hallingskarvet. 

Det er ikke uten grunn at deltakertallet er så stort som 12.220. Dette er ikke bare et skirenn, men et arrangementet som har stor sosial profil. 

Blant deltagere kan du finne alt fra mosjonister i alle aldre, til de beste eliteutøvere innenfor norsk og internasjonal langrenn.

Kjente navn som Therese Johaug, Ingvild Flugstad Østberg og Martin Johnsrud Sundby er gjengangere i løypen når Skarverennet byr opp til dans.

Her gjelder det å være tidlig ute for billettene forsvinner unna på kort tid. 

All påmelding foregår på rennets hjemmesider, Skarverennet.no. Her bør man klikke seg inn, lese om de ulike alternativene for å delta og finne ut hvilken dag dine billetter blir lagt ut for salg. 

Skarverennet 2020 arrangeres lørdag 18. april. Rennet har også denne gangen en maksimal grense på 12.220 deltakere. Dette på grunn av sikkerhet og kvalitet for deltakerne, Skarverennet arrangeres av Geilo Idrettslag. 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus