Finn Hågen Krogh

Finn Hågen Krogh Foto: Morten Nilstad Pettersen

Pengedryss til Finn Hågen Krogh

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Før helga fikk juniorlandslagsløper Finn Hågen Krogh en skikkelig gladmelding. Alta kraftlag har nemlig valgt å tildele årets Kraftlagsstipend til den unge skiløperen.

- Kjempeartig. En perfekt førjulsgave, sier han til Altaposten.

Etter å ha sendt inn søknader om nettopp dette stipendet flere ganger var det endelig Tverrelvdal-løperens tur til å få pengegaven.

- Finn Hågen har vært så god så lenge, og fortsatt er han en ung og fremadstormende skiløper. Etter hans prestasjoner i 2008 og 2009 gikk det rett og slett ikke an å gi stipendet til noen andre. Vi hadde 15-20 søknader, og alle var gode. Men ingen var i nærheten av å matche Finn Hågen i år, sier Einar Dahl i Alta Kraftlag til Altaposten.

For den hardtsatsende tverrelvdalingen kommer naturligvis pengene meget godt med.

- Samlingene med juniorlandslaget betales av skiforbundet, men jeg har selv egenandeler i forbindelse med reiser til og fra konkurransene rundt om i landet. Det koster mye penger, så jeg er utrolig takknemlig for kraftlagets bidrag, kommenterer Krogh.


www.altaposten.no


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut