-->
Petter Northug ute på 10 kilometer fri teknikk under verdenscupens minitour på Lillehammer 2016. Det endte med 51. plass. Foto: Thibaut/NordicFocus.

Petter Northug ute på 10 kilometer fri teknikk under verdenscupens minitour på Lillehammer 2016. Det endte med 51. plass. Foto: Thibaut/NordicFocus.

Petter Northug går Flyktningerennet

Etter seier i Storlirennet søndag går ferden for Petter Northug videre til nok et trøndersk turrenn kommende helg.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Flyktningerennet arrangeres 2. april. Arrangøren melder følgende til nettavisen Langrenn.com i forkant av rennet:

Det er nå klart at Petter Northug går Flyktningerennet førstkommende søndag.

Han får konkurranse av blant andre broder Tomas Northug og svenske Jens Burman fra Åsarna, samt evigunge Jerry Ahrlin, som ikke har vunnet Flyktningerennet siden han vant juniorklassen, men han har deltatt mange ganger og kjenner løypa godt.

Petter har ikke vunnet Flyktningerennet siden 2011, men må finne seg i å stille som favoritt i år, til tross for en ujevn sesong.

Fjorårets overraskelsesmann Torstein Østnor fra Lierne  IL som da ble nummer tre, har trappet ned, men kan også overraske i kjente omgivelser.

Arrangører håper også at Niklas Dyrhaug rekker årets renn.

I dameklassen stiller Ida Ingemarsdotter som favoritt, men Laila Kveli er påmeldt og vil nok gi Ida kamp til døren.

Laila gikk et greit løp i Årefjällsloppet sist lørdag og er godt kjent i Flyktningerennstraseen, selv om den er tung å stake.

Laila går Reistadløpet i Bardu i langløpscupen Visma Ski Classics lørdag, men er på plass til starten går søndag morgen.

Det er nå passert 700 påmeldte deltagere, og det er fortsatt muligheter til etteranmeldinger, så arrangøren håper å kunne nå 800 deltagere om været er med oss fram til neste helg.

Se også
* Tidligere resultater, omtaler, værvarsel med mere


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut