---
SKI TOUR: Totalt 3 av 6 etp: Kvinner- Menn| Tirsdag: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| Søn: 10/15 km: Kvinner- Menn| Lør: 10/15 km: Kvinner- Menn
---
Smøretips: Ski Tour
Petter Northug ute på ankeretappen for Norges førstelag under verdenscupen på Lillehammer 2015. Han sikret til slutt seieren. Foto: Modica/NordicFocus.

Petter Northug ute på ankeretappen for Norges førstelag under verdenscupen på Lillehammer 2015. Han sikret til slutt seieren. Foto: Modica/NordicFocus.

Petter Northug mener Norge bør lære av svenskene

- Sverige sitter nok og ler av oss nå når vi tar tredobbelt her, men så er vi ikke på pallen når det gjelder som mest, sier Petter Northug etter herrestafetten på Lillehammer.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Petter Northug mener at det ikke er noen grunn til å ta av etter tredobbelt norsk på søndagens verdenscupstafett i Lillehammer.

Northug mer eller mindre defilerte inn til 1.-plass. Norge 3 fulgte på 2.-plass, med Norge 2 på 3.-plass.

– Det ble en bra helg. Som vi snakket om var det en brutal tremil lørdag, og det merket jeg i dag. Det var en hard krig.

– Klarer du å glede deg over tredobbelt seier?

– Det er litt dumt at det ikke er andre nasjoner på pallen. Det gikk bra i VM i Falun, men vi var ikke på pallen i OL i Sotsji da det gjaldt som mest.

– Sverige sitter nok og ler av oss nå når vi tar tredobbelt her, men så er vi ikke på pallen når det gjelder som mest.

– Hva gjør de andre nasjonene feil?

– Ja, hva gjorde vi feil i 2014? Vi er ikke best når det gjelder som mest. Det blir som å vinne en treningskamp i fotball, og så kommer det en viktig kamp og så taper du.

– Sverige var best i stafetten i OL i 2010 og i 2014. En seier i OL-stafett har ikke jeg på min merittliste ennå. Jeg sier absolutt at vi har noe å lære av svenskene, sier Northug.

---

Verdenscup
Lillehammer, Oppland - 6. desember 2015

Stafett - Menn (4 x 7,5 km)

1. Norge 1 1:13:25.7
2. Norge 3 +2.8
3. Norge 2 +14.8
4. Russland 1 +31.9
5. Russland 2 +42.1
6. Italia +43.6

Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus