-->
Petter Northug og Alexander Legkov trener i vann, med skistaver og langrennski, altså ikke vannjogging, men vannlangrennsløping. Foto: Denis Klero.

Petter Northug og Alexander Legkov trener i vann, med skistaver og langrennski, altså ikke vannjogging, men vannlangrennsløping. Foto: Denis Klero.

Petter Northug tenker comeback etter fullt innsyn og deltakelse i helt unike treningsmetoder fra Alexander Legkov

– Hovedidéen er å kombinere alt som kan kombineres

– Noen vil finne treningsmetodene absurde, jeg har holdt dem hemmelige, men nå er det slutt på hemmeligholdet, sier Legkov.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

* Viktig: Videoen nederst i saken må du bare se
** Den mangler sidestykke hva langrennstrening angår

---

Legkov henter Northug tilbake til langrennsidretten

Den tidligere norske langrennskongen Petter Northug har vært i Moskva og deltatt i arrangementet "Legkov Race". Den meritterte utøveren presterte ikke bare å kommunisere godt med fans, men han lærte seg også omsider de topphemmlige treningsmetodene til sin tidligere arge konkurrent, Alexander Legkov.

– Mine øvelser ser absurde ut for enkelte. Jeg prøvde å ikke avsløre de for noen. Nå har jeg derimot avsluttet min profesjonelle karriere og jeg er klar for å dele de, sier Alexander.

Den unike metoden av kombinert trening involverer alle muskelgrupper, hjelper deg til å tilpasse deg alle forhold i løypa, hjelper deg om du mister utstyr underveis, så vel som å utvide din horisont.

Petter var så begeistret med treningsøktene at han i etterkant kom med en sensasjonell uttalelse:

– Som dere alle vet, jeg har trukket meg tilbake fra langrennssatsingen. Men, uansett, etter at Alexander Legkov har vist meg hvordan det skal trenes, så tenker jeg at jeg går for et comeback.

Fortsetter nedenfor bildet
Petter Northug og Alexander Legkov i slålombakken med langrennsski. Foto: Denis Klero.
Petter Northug og Alexander Legkov i slålombakken med langrennsski. Foto: Denis Klero.

La oss samtidig spole tiden litt tilbake. Før sin tur til Moskva fortalte Petter Northug at han ville lære Alexander Legkov hvordan man skulle gå på ski og også hva det menes med å være en kul utøver.

Men det tok bare én eneste økt med Legkov sine metoder for å overbevise den olympiske mesteren om å restarte sin karriere. 

Derfor er det ingen tvil om hva svaret er på spørsmålet om "hvem som er den kuleste idrettsutøveren", svaret er åpenbart!

Nedenfor i videovinduet vises en rekke klipp fra Petter Northug og Alexander Legkovs unike treningsdag i Moskva - Dette er en "må se video", her skrives det langrennshistorie:


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus