WC Lillehammer: Program| WC Ruka: Resultater| NC Gålå: Resultater| IBU WC Østersund: Program| Resultater| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Helgens TV-program| Sesonginformasjonen 2021/22| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind
Pölder Sport ser fram i mot vinteren og har fyllt opp med masse utstyr for å ta seg fram i skiløypa til vinteren.

Pölder Sport ser fram i mot vinteren og har fyllt opp med masse utstyr for å ta seg fram i skiløypa til vinteren.

Pölder Sport er klare for Den Perfekte Langrennsstormen

Vi nærmer oss vinter og etter et år der det var store begrensinger på deltakelse i skirenn så venter nå en vinter med mange flere muligheter. Langrennsinteresserte over hele landet er klare for å spenne på seg skiene og forberede seg for Vasaloppet, Birken og andre renn. Eller dra til fjellet for en herlig helg eller uke med snø under skiene.
- Vi i Pölder Sport er klare og ivrigere enn noengang på å sette i gang vintersesongen 2021/22, sier Andreas Svahn, som forteller at Pölder Sport har bunkret opp med alt man trenger av utstyr for å få seg en fin skitur i vinter.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Det siste året var spesielt med få mosjonsarrangementer, men samtidig er det tydelig at interessen for å komme seg ut å trene var stigende, ikke minst på ski.

- Ja, vi ser stor skiinteresse både hos mosjonister og eliten sammen med den økte naturinteressen. Det er stor interesse for å komme seg til fjells, sier Andrea Svahn Nässjöbaserte Pölder Sport.

For alle skiløpere som liker å gå skirenn, til vinteren vil det være mange muligheter.

- Og på toppen av det hele feirer Vasaloppet 100 år og er fullbooket, konstaterer Svahn.

Etter 30 år som langrennsspesialister står Pölder Sport nå klare med sine erfarne skispesialister, et større langrenns sortiment og vintersalg for løpeutstyr i et framtidsrettet firma med flere spennende samarbeid på gang.

- Vintersesongen begynner med vår Skimesse, som også foregår online slik at alle kan være med, men først og fremst foregår den i vår unike butikk i Nässjö. Der står alle våre skispesialister klare til å, sammen med innbudne eksperter, vise fram og svare på spørsmål rundt sesongens alle nyheter innen langrenns segmentet, avslutter Svahn.

Pölder Sport Skimesse gjennomføres i butikk 29. - 30. oktober og online mellom 29. oktober og 1. november.

Info om Pölder Sport Skimesse finner du her.

polder_staff_800x530.jpg
Marcus, Tomas, Kalle og Bjørn står klare for å ta i mot alle som vil gjøre seg klare for en ny skisesong. Foto: Pölder Sport.

valfyllt_polder_800x522.jpg
Veggene er fyllt opp med ski før vinteren. Foto: Pölder Sport.

Pölder Sport er en profileringspartner av Langrenn.com.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse