-->
Didrik Tønseth, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby er godt plassert i feltet under 5-mila i Holmenkollen 2020. Foto: Thibaut/NordicFocus.

Didrik Tønseth, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby er godt plassert i feltet under 5-mila i Holmenkollen 2020. Foto: Thibaut/NordicFocus.

Pressemelding fra Norges Skiforbund

– Situasjonen for Skiforbundet er svært alvorlig

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Pressemelding fra Norges Skiforbund

Styret i Norges Skiforbund og et internt nedsatt kriseutvalg har nå gått gjennom og kartlagt den alvorlige situasjonen for Skiforbundet.

Epidemien Covid-19 har som kjent ført til at all aktivitet er stanset, og som en konsekvens av dette er det sendt permitteringsvarsel for hel eller delvis permittering til 96 medarbeidere i organisasjonen. Dette er 66 prosent av de med et ansettelsesforhold i Skiforbundet.

Permitteringene gjelder fra 30.mars og det er ikke besluttet hvor lenge permitteringen vil vare.

Administrativ og sportslig ledelse, samt skistyret, har individuelt gjennomført kutt i lønn og styrehonorarer.

Norges Skiforbund har hatt store økonomiske tap de siste ukene og mars er høysesong for forbundet. Tapene så langt beløper seg til nesten 30 millioner kroner.

I tillegg er det knyttet usikkerhet til planlagte inntekter på over 20 millioner kroner. Derfor er det de siste dagene gjort kutt på ca 50 millioner kroner fra det opprinnelige budsjettet i 2020.

Alle reiser og samlinger ble sist uke stoppet inntil videre. Dette omfatter alle grener og administrasjonen i Skiforbundet.

– Situasjonen for Skiforbundet er svært alvorlig, og jeg kan ikke utelukke at det blir nødvendig med ytterligere tiltak for å sikre driften når unntakstilstanden en dag er over, sier generalsekretær Ingvild Bretten Berg.

– Målet nå er å gjøre raske nok tiltak for å sikre arbeidsplasser, slik at vi kan gjenoppta ordinær drift og fortsette så normalt som mulig når dette er over, sier Bretten Berg.

– Vi har dyktige og engasjerte medarbeidere i Skiforbundet. I en vanskelig tid ikke bare for oss, men også for mange rundt oss, er det viktig å ta vare på hverandre så godt vi kan, sier generalsekretæren. 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus