-->

Pris tildelt journalist med fartstid fra Langrenn.com

En rekke talentfulle og arbeidsomme journalister har tidlig i sine karrierer sluppet til hos Langrenn.com. Flere av disse har senere fått roller i ulike andre mediehus.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

En rekke talentfulle og arbeidsomme journalister har tidlig i sine karrierer sluppet til hos Langrenn.com. Flere av disse har senere fått roller i ulike andre mediehus.

For oss har det vært interessant å bidra med et puff for noen som har ønsket å utvikle seg innenfor journalistikken, enten de har gjort det ved siden av skisatsing, i tillegg til en pågående utdannelse eller rett og slett som en hovedjobb.

Det blir for omfattende ved denne korsvei å løfte frem alle som har vært innom i løpet av vår godt og vel 18 år, men det er jo litt artig at NRKs nå ene sentrale langrennskommentator, Jann Post, i yngre år var journalist hos Langrenn.com og at TV2s nåværende ekspertkommentator, Petter Soleng Skinstad, en periode kombinerte idrett, utdannelse og journalistjobbing for Langrenn.com.

Gjermund Erikstein-Midtbø har også vært journalist hos Langrenn.com. På tampen av sine journaliststudier frilanset han for oss gjennom en rekke fine artikler, videointervjuer og han dekket også Toppidrettsveka for Langrenn.com en sommer for noen få år siden.

Torsdag kveld ble Gjermund  belønnet med pris.

– NRK-journalist Gjermund Erikstein-Midtbø er tildelt Alf Helleviks mediemålpris.

Det er nettavisen Medier24.no som meddeler dette. Slik lyder deler av juryens begrunnelse.

– 27-åringen får prisen både fordi han har ei god og trygg språkføring, og fordi han har synt eit sterkt engasjement for nynorsken i arbeidet som fast tilsett journalist i NRK Buskerud.

Prisen faller naturlig nok i smak hos mottakeren;

– Det er veldig stas å få ein slik pris. Nynorsk og dialekta mi er veldig viktig for meg, og er noko eg er bevisst på å halda på.

– Kanskje spesielt fordi eg både jobbar i og er frå eit område der både nynorsken og dialekta dessverre forsvinn meir og meir, sier Gjermund Erikstein-Midtbø.

* Se hele saken: – NRK-journalist Gjermund Erikstein-Midtbø er tildelt Alf Helleviks mediemålpris, hos Medier24.no.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus