www.langrenn.com

50 min. med Petter Eliassen
Racefox-ambassadør Tord Asle Gjerdalen går skirenn med Polar pulsklokke og analyserer data og informasjon ved hjelp av Racefox i etterkant. Foto: Racefox / Marina El Jaouhari.

Racefox-ambassadør Tord Asle Gjerdalen går skirenn med Polar pulsklokke og analyserer data og informasjon ved hjelp av Racefox i etterkant. Foto: Racefox / Marina El Jaouhari.

PRODUKTNYTT: Gjerdalen-verktøyet Racefox, nå for Polar H10 kunder

– Det er en kjent hemmelighet blant profesjonelle utholdenhetsutøvere at trening med lav intensitet gir bedre løpsytelse, sier Tord Asle Gjerdalen.

Tips en venn  Skriv ut
14.11.2019 - Langrenn.com

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Racefox løpsanalyse er nå tilgjengelig for Polar H10 kunder

Racefox benytter verdens ledende pulsmåler for å gi lydbasert tilbakemelding i sanntid og innsikt i å forbedre form og forhindre skader

Racefox er et svensk selskap som hjelper verdens løpere og skiløpere med å forbedre ytelsen, samt forhindre skader. De utvider rekkevidden ved å legge til Polar H10 pulssensor som en kompatibel enhet. Idrettsutøvere med Polar H10-sensor kan nå prøve  Racefox Run Tryout gratis. Dette er den første kostnadseffektive metoden som gjør en helkroppsanalyse av løpsform og asymmetri. 

Polar H10 kobles ikke bare til Racefox App og Polar sportsklokker, men til alle Bluetooth- eller ANT + -kompatible smartklokker. Polar H10 er tilgjengelig for kjøp både via nettet og i sports- og elektronikkbutikker over hele verden.

«Polar gleder seg over at nyetableringer som Racefox utnytter Polar sine produkter og data for å gi overbevisende og unik verdi for idrettsutøvere. Polar H10 er kjent over hele verden som 'gullstandard' for nøyaktighet, noe som gjør integrasjonen med Racefox spesielt meningsfull for Racefox-idrettsutøvere. På samme måte, med tillatelse fra Racefox-plattformen, kan eksisterende Polar H10-idrettsutøvere nå benytte seg av en helt ny dimensjon av innsikt angående deres løps- og langrennsteknikk», sier Stein Sunde Ødegaard, Nordisk Markedssjef for Polar.

“Det er en kjent hemmelighet blant profesjonelle utholdenhetsutøvere at trening med lav intensitet gir bedre løpsytelse. Jeg har trent hele karrieren min med Polar, med det meste av treningen min består av lange økter med lav hjerterytme», sier Tord Asle Gjerdalen, vinner av Visma Ski Classics i 2017 og 2018 og to ganger verdensmester i langrenn.

"Nå med sanntids bevegelsesanalyse fra Racefox, kan jeg oppdage når tretthet forårsaker en svakhet i teknikken. Dette skjer vanligvis før jeg treffer mine pulsgrenser. Jeg kan også sikre at styrketreningene mine får det ønskede resultatet ved å sjekke balanserapporten min når jeg løper i terreng med Racefox Run.»

«Vi er stolte av å legge til Polar H10, verdens ledende pulsmåler, som en kompatibel enhet», sier Magnus Jonsson, grunnlegger og CEO av Racefox. Pulsbelte har den mest nøyaktige hjertefrekvensinformasjonen, og gjennom å utnytte akselerometerdataene kan de også gi viktig informasjon om kroppsbevegelse. Det er spennende at vår intelligente AI-tjeneste kan nå et bredere publikum med den globale tilgjengeligheten av Polar H10».

Polar H10-kunder kan laste ned appen og prøve Racefox gratis. Alt du trenger er telefonen, hodetelefonene og en Polar H10 for å komme i gang.

Om Racefox
Hovedkontor i Stockholm, Sverige. Racefox forbedrer ytelsen til eliteutøvere, mosjonister og skiløpere med verdens første sanntids digitale trener for løping og langrenn. I tillegg oppdager og adresserer Racefox potensielle ubalanser som kan føre til personskader.

Selskapet ble dannet i 2013 som en spin-off av det svenske instituttet for informatikk (SICS) ved KTH Royal Institute of Technology. Vitenskapen bak Racefox kombinerer biomekanikk med datavitenskap og kunstig intelligens, og er resultatet av grunnleggerens forskning ved SICS.

For mer informasjon, besøk https://www.racefox.com/en/home
Følg oss på Facebook på https://www.facebook.com/RacefoxGlobal/
og på LinkedIn på https://www.linkedin.com/company / wememove-ab/.

Om Polar
I over 40 år har Polar vært innovatøren innen sportsteknologi og hjulpet idrettsutøvere og trenere med å oppnå topp ytelse. Polar begynte med pulsmåling, men har siden utvidet til flere treningsløsninger for eliteidrettsutøvere, trenere og aktive treningsentusiaster.

Polar er fortsatt den pålitelige ytelsespartneren på grunn av vår nøyaktighet, pålitelighet og overlegne erfaring. Polar sitt prisbelønte produktsortiment inkluderer banebrytende sportsklokker som fungerer elegant med Polar-treningsapper og skytjenester.

Med hovedkontor i Finland er Polar et privateid selskap som opererer i mer enn 80 land. Polar produkter selges gjennom over 35 000 forhandlere globalt. For mer informasjon, besøk www.polar.com.

---

SE OGSÅ
* Studie av Tord Asle Gjerdalens 7000 staketak og hans Ski Power i Racefox

* Tord Asle Gjerdalen om hvorfor han bruker Racefox i treningsarbeidet

---

* Racefox er profileringspartner av Langrenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut
Se hele nyhetsarkivet


blog comments powered by Disqus
Langrenn.com
Illustrasjonsbilde. Foto: Creative Commons/Pixabay.com.

BRUTALE KRAV MOT SKIFORBUNDET: Krever at de stiller med 3,5 millioner kroner per NM-døgn

Sier til Langrenn.com Pluss: – Krav og betingelser vi ikke har sett før

Illustrasjonsbilde. Foto: Christian Siedler/Flickr.com.

GRATIS: Test digital løpecoach fra Racefox helt kostnadsfritt

Nytt leilighetskonsept: Effektiv byggeprosess og høy kvalitet skal gjøre de nye leilighetene, utviklet av Leve Hytter, attraktive for både eiendomsutviklere og sluttkunde. De først blir bygget på Mosetertoppen, Hafjell i sommer.

FULL FART I HYTTEBRANSJEN: – Leve Hytter opplever et skred av etterspørsel på nye prosjekt – Også ved Hafjell Mosetertoppen

– Et innsalg som er all time high

Emilie Fleten. Foto: Visma Ski Classics / Magnus Östh.

EMILIE FLETEN: – Du må tørre å få i deg nok næring til å trene mer, trene tøffere økter og tåle den treninga du må gjøre

Bjørn Dæhlie omkranset av DÆHLIE-ambassdører.

DÆHLIE SØKER 5 AMBASSADØRER

– Du blir en viktig brikke

Lars Agnar Hjelmeset på Junior-VM 2020 i Oberwiesenthal. Foto: Erik Borg.

HJELMESET-SEIER I TESTLØP

Bryce Canyon i Utah, delstatsnabo til Nevada hvor Las Vegas ligger. Foto: Creative Commons/Pixabay.com.

Bare i Las Vegas – Stå på ski i ørkenen

Skjermbilder fra treningsdagboken Bestr. Grafikk: Bestr.no. Foto og fotomontasje: Langrenn.com.

BESTR – TRENINGSDAGBOKA KOMMER NÅ UT PÅ ENDA ET SPRÅK

PRODUKTNYTT

Dette er beløpene hver klubb / arrangør mottar i Korona-støtte

2 254 søkere til sammen

OVERSIKT: Post for post i hovedfordelingen av Tippemidler 2020

SE FYLKESVIS FORDELING: 1 438 millioner kroner til idrettsanlegg i kommunene

Illustrasjonsbilde.

2 861,5 millioner kroner fordelt til idrettsformål i 2020

Representanter fra arrangørkomiteen, ordfører (t.h.) og journalist i lokalavisa (t.v.) i aksjon ved startsstreken under et forberedelsesmøte til Bøleråsen Rundt. Foto: Marit Haugdahl.

Terrengløpet Bøleråsen Rundt går nye veier – Arrangerer konkurransen over 5 uker

Mal å følge også for andre

Anders Aukland. Foto: Børre E. Helgerud / Team Ragde Eiendom.

ANDERS AUKLAND OM MAT: – For noen kan det med ernæring bli religion, men de beste er ganske avslappet til kosthold

– Kosthold har egentlig ekstremt lite å si ...

Inngangsportalen til sykkellykke i Trysil. Her finner du sykkelpark og over 30 kilometer sykkelstier gradert fra grønn (lett) til svart (avansert). Foto: Vegard Breie / Destinasjon Trysil.

Den ultimate guiden til stisykling i Trysil

Hans Christer Holund. Foto: Modica/NordiFocus.

HANS CHRISTER HOLUND GÅR I DYBDEN OM SIN EKSTREME FORMTOPPINGSMODELL: – 9 av 10 utøvere bør ikke trene som meg

Langrenn Pluss Trening

Boka 35 sykkelturer i verdens beste skiterreng. Hafjell, Øyerfjellet, Nordseter og Sjusjøen. Foto: Øyvind Wold.

HAFJELL: 35 sykkelturer i verdens beste skiterreng

Omtale av Vegard Vinje

Geir Endre Rogn. Foto: Erik Borg.

STARTNEKT – LANDSLAGSTRENER GEIR ENDRE ROGN UTDYPER: – Når utøvere bruker så mye tid og legger ned så mye trening for å bli gode, så er det tøft å ikke få lov til å konkurrere

En håndfull tilfeller av at utøvere ikke har fått starte

Lars Berger ute på rulleskiøkt med Team LeasePlan Go under deres samling i Nannestad ved Gardermoen i midten av mai 2014. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Lars Berger og Størmer Steira i føringen av Kringsjåløpet – Pågår frem til søndag

Bill Koch og NRK-mannen Gunnar Grimstad tilbake på 70-tallet. Faksimile fra NRK Nett-TV.

De gamblet og endret skisporten for alltid

Se hele nyhetsarkivet