www.langrenn.com

NYESTE RESULTATER

| | | | | | | | | | |
---
Ung.-OL: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| Res. alle dager
---
NC Lygna: Søn: 10/15 km: Kvinner- Menn| Lør: Fri: Kvinner- Menn| Res. alle dager
---
VC Nove Mesto: Søn: Kvinner- Menn| Lør: Kvinner- Menn
---
VSC - La Diagonela: Kvinner Elite| Menn Elite| Alle klasser
---
Ski-TV: NC Lygna| Smøretips: NC Lygna| VC Nove Mesto
Racefox-ambassadør Tord Asle Gjerdalen går skirenn med Polar pulsklokke og analyserer data og informasjon ved hjelp av Racefox i etterkant. Foto: Racefox / Marina El Jaouhari.

Racefox-ambassadør Tord Asle Gjerdalen går skirenn med Polar pulsklokke og analyserer data og informasjon ved hjelp av Racefox i etterkant. Foto: Racefox / Marina El Jaouhari.

PRODUKTNYTT: Gjerdalen-verktøyet Racefox, nå for Polar H10 kunder

– Det er en kjent hemmelighet blant profesjonelle utholdenhetsutøvere at trening med lav intensitet gir bedre løpsytelse, sier Tord Asle Gjerdalen.

Tips en venn  Skriv ut
14.11.2019 - Langrenn.com

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Racefox løpsanalyse er nå tilgjengelig for Polar H10 kunder

Racefox benytter verdens ledende pulsmåler for å gi lydbasert tilbakemelding i sanntid og innsikt i å forbedre form og forhindre skader

Racefox er et svensk selskap som hjelper verdens løpere og skiløpere med å forbedre ytelsen, samt forhindre skader. De utvider rekkevidden ved å legge til Polar H10 pulssensor som en kompatibel enhet. Idrettsutøvere med Polar H10-sensor kan nå prøve  Racefox Run Tryout gratis. Dette er den første kostnadseffektive metoden som gjør en helkroppsanalyse av løpsform og asymmetri. 

Polar H10 kobles ikke bare til Racefox App og Polar sportsklokker, men til alle Bluetooth- eller ANT + -kompatible smartklokker. Polar H10 er tilgjengelig for kjøp både via nettet og i sports- og elektronikkbutikker over hele verden.

«Polar gleder seg over at nyetableringer som Racefox utnytter Polar sine produkter og data for å gi overbevisende og unik verdi for idrettsutøvere. Polar H10 er kjent over hele verden som 'gullstandard' for nøyaktighet, noe som gjør integrasjonen med Racefox spesielt meningsfull for Racefox-idrettsutøvere. På samme måte, med tillatelse fra Racefox-plattformen, kan eksisterende Polar H10-idrettsutøvere nå benytte seg av en helt ny dimensjon av innsikt angående deres løps- og langrennsteknikk», sier Stein Sunde Ødegaard, Nordisk Markedssjef for Polar.

“Det er en kjent hemmelighet blant profesjonelle utholdenhetsutøvere at trening med lav intensitet gir bedre løpsytelse. Jeg har trent hele karrieren min med Polar, med det meste av treningen min består av lange økter med lav hjerterytme», sier Tord Asle Gjerdalen, vinner av Visma Ski Classics i 2017 og 2018 og to ganger verdensmester i langrenn.

"Nå med sanntids bevegelsesanalyse fra Racefox, kan jeg oppdage når tretthet forårsaker en svakhet i teknikken. Dette skjer vanligvis før jeg treffer mine pulsgrenser. Jeg kan også sikre at styrketreningene mine får det ønskede resultatet ved å sjekke balanserapporten min når jeg løper i terreng med Racefox Run.»

«Vi er stolte av å legge til Polar H10, verdens ledende pulsmåler, som en kompatibel enhet», sier Magnus Jonsson, grunnlegger og CEO av Racefox. Pulsbelte har den mest nøyaktige hjertefrekvensinformasjonen, og gjennom å utnytte akselerometerdataene kan de også gi viktig informasjon om kroppsbevegelse. Det er spennende at vår intelligente AI-tjeneste kan nå et bredere publikum med den globale tilgjengeligheten av Polar H10».

Polar H10-kunder kan laste ned appen og prøve Racefox gratis. Alt du trenger er telefonen, hodetelefonene og en Polar H10 for å komme i gang.

Om Racefox
Hovedkontor i Stockholm, Sverige. Racefox forbedrer ytelsen til eliteutøvere, mosjonister og skiløpere med verdens første sanntids digitale trener for løping og langrenn. I tillegg oppdager og adresserer Racefox potensielle ubalanser som kan føre til personskader.

Selskapet ble dannet i 2013 som en spin-off av det svenske instituttet for informatikk (SICS) ved KTH Royal Institute of Technology. Vitenskapen bak Racefox kombinerer biomekanikk med datavitenskap og kunstig intelligens, og er resultatet av grunnleggerens forskning ved SICS.

For mer informasjon, besøk https://www.racefox.com/en/home
Følg oss på Facebook på https://www.facebook.com/RacefoxGlobal/
og på LinkedIn på https://www.linkedin.com/company / wememove-ab/.

Om Polar
I over 40 år har Polar vært innovatøren innen sportsteknologi og hjulpet idrettsutøvere og trenere med å oppnå topp ytelse. Polar begynte med pulsmåling, men har siden utvidet til flere treningsløsninger for eliteidrettsutøvere, trenere og aktive treningsentusiaster.

Polar er fortsatt den pålitelige ytelsespartneren på grunn av vår nøyaktighet, pålitelighet og overlegne erfaring. Polar sitt prisbelønte produktsortiment inkluderer banebrytende sportsklokker som fungerer elegant med Polar-treningsapper og skytjenester.

Med hovedkontor i Finland er Polar et privateid selskap som opererer i mer enn 80 land. Polar produkter selges gjennom over 35 000 forhandlere globalt. For mer informasjon, besøk www.polar.com.

---

SE OGSÅ
* Studie av Tord Asle Gjerdalens 7000 staketak og hans Ski Power i Racefox

* Tord Asle Gjerdalen om hvorfor han bruker Racefox i treningsarbeidet

---

* Racefox er profileringspartner av Langrenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut
Se hele nyhetsarkivet


blog comments powered by Disqus
Langrenn.com
Vinjar Skogsholm fra da han og Ingeborg Dahl ble nummer 1 og 2 i Vasaloppet China 2020 for et par uker siden. Foto: Privat.

DOLOMITENLAUF VUNNET AV SKOGSHOLM

Pallen for nordmann i Östersund Ski Marathon (Visma Ski Classics Challengers Event)

Chris Jespersen jubler etter å ha vunnet La Diagonela 2020, sesongens 5. renn i Visma Ski Classics, i suveren stil. Foto: Östh/Visma Ski Classics.

Visma Ski Classics: JESPERSEN SUVEREN VINNER AV LA DIAGONELA

Astrid Øyre Slind jubler etter å ha vunnet La Diagonela 2020, sesongens 5. renn i Visma Ski Classics, i suveren stil. Foto: Östh/Visma Ski Classics.

Visma Ski Classics: SLIND SMADRET FELTET I LA DIAGONELA

Fra en tidligere utgave av La Diagonela. Foto: Magnust Östh/Ski Classics.

Klart for La Diagonela – Sesongens 5. renn i Visma Ski Classics

Britta Johansson Norgren. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Poeng Visma Ski Classics foran La Diagonela

Logo til Skidspår.se.

GRENSELØS TEKNOLOGI-ALLIANSE: Samarbeid om 4000 langrennsløyper

Skidspår.se har inngått GPS-avtale med norske FMS Nordic

SEEDING VASALOPPET 2020: Alle norske seedingrenn til Vasan

Oppdatert med nytt renn 2. februar

Tord Asle Gjerdalen på plass i Seefeld i forbindelse med Kaiser Maximilian Lauf som inngår i Visma Ski Classics også i sesongen 2019-2020. Foto: Privat.

RACEFOX: Rapport nummer 3 fra Gjerdalen - Kaiser Maximilian Lauf

La Diagonela. Foto: Magnus Östh/Visma Ski Classics.

LA DIAGONELA VOKSER VIDERE: Ny deltakerrekord - Ytterligere 15% økning

Sjusjøen Skimarathon med noen av ildsjelene bak arrangementet, Johannes Haukåssveen og Geir Evensen, på plass ved Sjusjøen Skisenter og Natrudstilen hvor det er start og mål for rennet. Arrangørfoto.

Nytt langløp på gang – Sjusjøen Skimarathon med arena i Sjusjøen Skisenter Natrudstilen

Vladimir «Smirre» Smirnov kommer til norsk turrenn

Illustrasjonsbilde. Foto: Modica/NordicFocus.

LESERINNLEGG - Smøreproblematikken: – Hvorfor blir det ikke forbud mot varme i tillegg til fluorforbudet i smørebuene

Melina Meyer Magulas og Eirik Myhr Nossum. Foto: Prestasjonsprat.

PRESTASJONSPRAT: Landslagstrener Myhr Nossum og idrettsfysiolog Meyer Magulas deler av kunnskapens brønn

Vo2maks i første runde

Bjørn Ivar Austrem er sjef for innovasjon og utvikling hos skifabrikanten Madshus. Foto: Ingeborg Scheve.

– Noe av det vi oppdaget var at såler som har fluor integrert mister mye av glideffekten når de glides med andre produkter og behandles videre

Andreas Nygaard til venstre i bildet må se seg slått i spurten av Visma Ski Classics-rennet Kaiser Maximilian Lauf 2020 med en tåspiss av Emil Persson. Foto: Magnus Östh/Visma Ski Classics.

VISMA SKI CLASSICS: UVANLIG SPURTTAP FOR NYGAARD I KAISER MAXIMILIAN LAUF

Lina Korsgren inn som suveren vinner av Visma Ski Classics-rennet Kaiser Maximilian Lauf 2020. Foto: Magnus Östh/Visma Ski Classics.

VISMA SKI CLASSICS: KORSGREN KLAR VINNER I KAISER MAXIMILIAN LAUF – NORSK PÅ PALLEN

Furusjøen Rundt-rennet. Foto: Stig Haugen.

FORTSATT LAV STARTKONTINGENT: Men fra mandag 13. januar 2020 gjelder ordinær pris for Furusjøen Rundt-rennet

Startområdet til Kaiser Maximilian Lauf. Arrangørfoto.

STATUS: Rapport kvelden før Kaiser Maximilian Lauf - Visma Ski Classics 4

Dario Cologna tok spurten i Engadin Skimarathon 2019, som også inngikk i Ski Classics. I grønt ser vi Anders Gløersen som kapret 3. plassen. Foto: Tom William Lindström / Visma Ski Classics.

UTSOLGT FOR 3 ÅR PÅ RAD: Engadin Skimarathon er fulltegnet - 14.200 påmeldt

Se hele nyhetsarkivet