Ercolina Moto med Power Meter er et nytt produkt fra Ercolina Upper Body Power.

Ercolina Moto med Power Meter er et nytt produkt fra Ercolina Upper Body Power.

PRODUKTNYTT: Ny versjon av Ercolina Upper Body Power – Moto

– Denne nyvinngen gir deg muligheten til å trene mer effektivt blant annet på intervalløkter.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Produktnytt

NY FUNKSJON
Ercolina Moto med Power Meter kan endre reguleringen av motstandsnivået automatisk med en elektrisk motor. Med andre ord kan du med forhåndinnstille motstanden slik at den endrer seg enten etter angitt tid eller distanse.

Denne nyvinngen gir deg derfor muligheten til å trene mer effektivt blant annet på intervalløkter. Eksempelvis varmer du opp med en lettere motstand, deretter 4 drag med tyngre motstand. Mellom dragene velger du lettere motstand.

Har du en løypetrase med krevende motbakker som du gjerne ønsker å simulere, kan du innstille Moto slik at maskinen er tilpasset dine krav. I disse tilfellene kan du da eksempelvis innstille Moto til å endre motstandsnivået etter ønskede distanser.

PERFEKT IMITASJON AV STAKING / DIAGONAL PÅ SNØEN
Ercolina Upper Body Power og Moto simulerer på en utmerket og realistisk måte bevegelsen som benyttes i langrenn. Ercolina er derfor perfekt for trening både for klassisk diagonal-, stake- og fri teknikker.

Takket være den direkte forbindelsen mellom svinghjulet og håndtaket, gir Ercolina en unik følelse av "snøfølelsen". Nærmere «snøfølelsen» kommer du neppe.

Sammen med vårt rulleskibrett vil du kunne øke effektiviteten av treningen samt finpusse spesielt staketeknikken.

FULL OG KORREKT BEVEGELSE
Lengden på kablene og effekten av tilbakespolingssystemet til Ercolina gir den høye ytelsen som idrettsutøvere kan oppnå.

Ecolina  gjør det også mulig for brukeren å trene riktig diagonal teknikk, når brukeren har koordinerte armbevegelser og trekker i snoren med samme kraft og riktig timing. Dette vil du kunne kontrollere ved hjelp av informasjonen på computeren / power-meter.

FORBEDRING AV SAMORDNING
Ercolina gir brukeren en umiddelbar tilbakemelding for å korrigere asymmetri av bevegelsen. Med to uavhengige motstandsenheter kan maskinen også utøve dobbeltpoling og diagonal.

VARIABEL MOTSTAND
Ercolina Upper Body Power er en maskin med magnetbrems med et utvidet motstandsområde.

Minimumsinnstillingen av kraften gjør det mulig for yngre å bruke Ercolina uten fare for overbelastning. Eliteutøvere vil møte nok motstand med maskinen.

HØYDEJUSTERING
Med høydereguleringsskinnene, kan brukeren flytte maskinen langs to vertikale skinner opp og ned. Med dette alternativet kan utøvere med forskjellige høyde bruke maskinen.

Det ideelle er at enhetene på Ercolina plasseres i øvre pannehøyde. Dette bidrar til at fremføringen av håndtakene blir som på snø. Skinnene er normalt på 50 cm som gir inntil 30 cm justeringer. Skinnene på 200 cm med 170 cm justeringsmuligheter kan også skaffes.

JUSTERING AV SKULDERBREDDE
Med letthet er det mulig å justere bredden på Ercolina. Vi har merket oss at eliteløpere bruker maksimal bredde fordi dette frigjør pusteorganene i en større grad.

6 MOTSTANDSNIVÅER
Ercolinas unike magnetiske bremser tillater utøveren å trene en lang rekke øvelser som er høyst relevante for langrenn.

Med tyngre motstandsnivå er kraften som må brukes lik kraften i en bratt oppoverbakke uten voks på skiene. En flott måte å bygge maksimal styrke på er med korte intervaller bestående av 50-20 sett med 5-15 repetisjoner per sett.

Minste regulering av motstanden tillater barn å bruke maskinen. Liten motstand anbefales.

ENKEL TRANSPORT OG INSTALLASJON
Ercolina Upper Body Power veier fra 11 kg – 14 kg , avhengig av versjon og med den valgfrie bærebag kan det enkelt transporteres med på ferier eller treningssamlinger.

Anskaffer du kroker som et opphengsalternativ, kan du enkelt installere apparatet på et gjerde, ribbevegg etc. Mange toppidrettsutøvere bruker disse to alternativer for å kunne bruke Ercolina på treningssamlinger. For eksempel i Ramsau am Dachstein, der mange verdens beste langrennsløpere og skiskyttere  trener på sommeren og høsten har mange av hotellene montert utstyr som er tilpasset installasjon av Ercolina Upper Body Power......

UTVALG AV ØVELSER
Apparatet kan brukes til mange ulike øvelser. Vi har utarbeidet et hefte som viser 33 ulike øvelser som kan utføres med maskinen.

REDUSERER RYGGPROBLEMENE
Trening med Ercolina Upper Body Power apparatet er ofte effektivt for å forhindre eller eliminere ryggsmerte.

Med riktig teknikk med Ercolina Upper Body Power både med dobbelttak og diagonal styrkes ryggmusklene Stabiliseringsmusklene styrkes, noe som bidrar til lindring av ryggsmerter. Derfor anbefaler og bruker mange fysioterapeuter Ercolina i sine rehabilitetsprogrammer.

Vi anbefaler alle å bruke Ercolina jevnlig for å holde mage- og ryggmusklene i form for å forhindre ryggproblemer.

BRUKERVEILEDNINGER
Brukerveiledningene på norsk beskriver hvordan du installerer Ercolina Upper Body Power samt vedlikeholder utstyret. Kjøper du versjonen med power-meter, følger det også med en veiledning for denne.

ERCOLINA UPPER BODY POWER
Stakeapparatet kommer i fire ulike versjoner i tillegg til Moto:

- Standardversjon uten power-meter

- Standardversjon med power-meter

- Doppia Forza Ercolina uten power-meter

- Doppia Forza Ercolina med power-meter

COMPUTER/POWER-METER
Power-meter analyserer idrettsutøverens trening. Du kan få svar på følgende beregninger:

  • Medgått tidhastighet for hver enkelt arm
  • Hastighet ( km/t)
  • Gjennomsnittlig distanse for begge armene
  • Trekkfrekvens for hvert trekk
  • Gjennomsnittlig utført kraft for hvert trekk
  • Gjennomsnittlig watt-effekt av hvert trekk

Verdiene vil fremkomme om du bruker dobbelttak eller diagonalgang.
Slår du av computeren vil historikken bli lagret.

Bestilling eller mere informasjon
Ercolina Upper Body Power importeres av firmaet Roheim Tech. Vi er lokalisert i Hamar.

Ønsker du mer informasjon om produktene eller ytterligere avklaringer finner du svaret på våre nettsider www.butikk.ercolina.no eller www.ercolina.no.

Direkte kontakt med oss kan skje via e-post post@roheim.no eller telefon 993 22 300.

---

* Roheim Tech og Ercolina Upper Body Power er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus