-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser
Samlet gruppe klare for nedjogging etter 5x6 min intervalltrening opp den tøffe stigningen fra Sa Calobra opp til Col dels Reis på Mallorca. Foto: NTG Geilo.

Samlet gruppe klare for nedjogging etter 5x6 min intervalltrening opp den tøffe stigningen fra Sa Calobra opp til Col dels Reis på Mallorca. Foto: NTG Geilo.

Råsterk gruppe ved NTG Geilo

Med video fra Mallorca-samling

Rekordstor pågang førte til et krevende inntak på NTG Geilo i år, men de ser ut til å ha truffet godt. - Testene har vist solid fremgang og gruppa er på et høyt nivå, forteller sportssjef Øyvind Olstad til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Årets utøvergruppe på NTG Geilo er større enn noensinne, med totalt 29 elever på langrenn.

- NTG opplevde rekordstor søknad i år og vi på Geilo var privilegerte med sterke søkere. Derfor ble inntaket krevende, men vi mener vi har truffet godt, sier sportssjef Øyvind Olstad til Langrenn.com.

- Gruppen har vært gjennom en sommer og høst med god trening hvor vi har hatt fokus på utvikling av utholdenhet, styrke, basisegenskaper og teknikk. Testene har vist solid fremgang og gruppa er på et høyt nivå.

Teksten fortsetter under bildet
mallorca-samling-oktober-14-02-f-ntg-geilo.jpg
Fra en av rulleskiturene på Mallorca. Foto: NTG Geilo.

Olstad forteller videre at Geilo gjennom sommeren og høsten har vært velsignet med svært gode barmarksforhold, og har til nå fått gjennomført 4 samlinger. Oktober var derimot en vanskelig periode på Geilo, og den ene samlingen ble derfor lagt til Mallorca.

- Team Rekrutt har også fortsatt som tidligere og det er en fornøyelse å møte ivrige, sultne og dyktige ungdom tre helger før jul på Geilo. Vi regner med at flere ønsker å søke seg til oss til neste år. 

Uansett hvor de skal begynne på videregående så håper og tror vi at vi har gitt de nye skivenner, økt kunnskap om kosthold, trening og helse. Dette er forhåpentligvis kunnskap de vil få utbytte av på veien mot å bli en etablert skiløper, avslutter Olstad.

Noen av jentene har laget en film fra Mallorca-samlingen. Den ser du her:


Video fra YouTube-kanalen til Oda Thorud.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus