-->
Første løpetur etter ankomst til Ramsau og høstsamlinga 2017 for Gjerdrums skiløpere – det gjelder å få flyturen ut av beina. Arkivfoto: Thomas Ulverud.

Første løpetur etter ankomst til Ramsau og høstsamlinga 2017 for Gjerdrums skiløpere – det gjelder å få flyturen ut av beina. Arkivfoto: Thomas Ulverud.

Ramsau-samling: – I dag er det lang fjelltur på programmet, og i morgen skal utforløypa Schladming forseres

– Spenningen var stor da 4 x 8 minutters bakkeintervall skulle gjennomføres på en sideveg.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Gjerdrum IL Ski + Ramsau + høstferie 2019 = Sant

Med en god miks av løpere og ledere, som besøkte Ramsau for første gang i 1986, den gang som aktive, og løpere som er med for første gang, er Gjerdrum IL Ski igjen og oppsøker snøen i Ramsau denne høstferien.

Vi trener på Dachsteinbreen, som har en sløyfe på 3 kilometer.

Litt trist er det å se at breen blir mindre og mindre for hvert år – klodens temperaturstigninger merkes også her. Men forholdene er fine i løypa.

Første dagen var den viktigste smøringen solkrem, mens med nysnø og vind dagen etter, var det blå ekstra og buff måtte til.

I Østerrike er det ulovlig å gå på rulleski på offentlig veg, og spenningen var stor da 4 x 8 minutters bakkeintervall skulle gjennomføres på en sideveg til byen onsdag.

Politiet sto på toppen og ventet, men hadde nok med å håndtere det russiske landslaget med Bolshunov i spissen, som var i samme ærend, slik at våre løpere kunne snike seg forbi og inn på den trygge rulleskibanen.

I dag er det lang fjelltur på programmet, og i morgen skal utforløypa Schladming forseres, der Kjetil Jansrud & co bruker ca 2 minutter ned på vinteren, mens vi presser oss under timen på vår tur oppover. Syrefest, kaller noen det.

Ramsau er et fantastisk sted for langrennsløpere, med flotte treningsforhold, alle årstider og flott natur.

Mens Gjerdrum IL Ski’s løpere er forsiktige for ikke å presse for hardt i høyden, må lederne passe mest på vekta, med all den gode maten vi blir servert her nede.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus