Illustrasjonsbilde fra Birkebeinerrittet 2013. Foto: Birken AS.

Illustrasjonsbilde fra Birkebeinerrittet 2013. Foto: Birken AS.

Raumerrittet blir seedingritt til Birken

Oslo og Akershus har fått et nytt tilskudd på listen av sykkelritt med seedingstatus til Birkebeinerrittet i form av Raumerrittet 6. juni. Plassene for forhåndspåmelding er i ferd med å rives vekk.

Tips en venn  Skriv ut

Vi kan med glede meddele alle syklister i Oslo og Akershus at Raumerrittet har fått status som offisielt seedingsritt for Birkebeinerrittet 2015.

Dette er gode nyheter for aktive syklister som er glad i å delta i sykkelritt og ønsker å få sjanse til god seeding.

Det er kun tre ritt som har fått slik status i vårt område, det er vi svært stolte av. I tillegg er vi også seedingsritt for Grenserittet, Farrisrunden og Montebellorittet.

Raumerrittet er nå raskt i ferd med å fylle opp plassene for forhåndspåmelding, mange bedrifter og klubber har sikret seg en av de 1000 plassene. Vi selger så langt vi har ledige plasser, så vær rask da de nå går ekstra raskt unna.

Ordinær nettpåmelding åpner 1. mars.

Vi vil også i år gjøre utbedringer av traseen, det gjenstår et parti som kan bli gjørmete med mye regn. Det vil bli lagt ut klopper også i dette partiet, da vil vi påstå at hele traseen på 79 km vil ha meget godt underlag.

Vi vil i år ha to distanser; 79 km Raumerrittet og 64 km Raumertråkket.

Det blir som tidligere være forskjellige lagkonkurranser som er godt egnet for både bedrifter, klubber og andre team. Raumerrittet er godt egnet for bruk til motivasjon av ansatte til å trene.

I tillegg vil det bli arrangert et rundebaneritt for de unge på Hellerudsletta, dette har vist seg å være svært populært andre steder så vi forventer god deltakelse.

Raumerrittet har som vanlig start og mål på Hellerudsletta, og benytter de gode fasilitetene til Exporama senteret. Det gir som kjent gode forhold for alle deltakere både før, under og etter ritt.

Oppskriften er enkel for en vellykket sykkeldag:

Kjør til Hellerudsletta rett utenfor bygrensen - parker gratis - hent startnummer - gå til start - kos deg på Romeriksåsen - få varmt måltid etter målgang - slapp av i hyggelige omgivelser - motta deltakermedalje - gå til bilen din som står og venter på deg rett ved målet.

Rimelig, enkelt og særdeles miljøvennlig. Vi ønsker alle sykkelglade velkommen til forsommerens store sykkelfest 6. juni 2015.

Linker
* Hjemmeside for Raumerrittet
* Resultater, omtaler, værvarsel, bilder


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse