Morten Eide Pedersen og Øystein Pettersen i Hafjell Ski Marathon et tidligere år. Arrangørfoto.

Morten Eide Pedersen og Øystein Pettersen i Hafjell Ski Marathon et tidligere år. Arrangørfoto.

Red Bull gir vinger til Hafjell Ski Marathon – Blir partner på årets fartsfylte nyhet

Red Bull er kjent med å velge sine samarbeidspartnere med omhu. Nå inngår de samarbeid med Hafjell Ski Marathon.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Red Bull er kjent med å velge sine samarbeidspartnere med omhu. Nå inngår de samarbeid med Hafjell Ski Marathon.

– Red Bull mener Hafjell Ski Marathon er et arrangement som passer deres profil godt. Og det er jo hyggelig å høre, sier markedsansvarlig Espen Harald Bjerke i Hafjell Ski Marathon.

Hvorfor Hafjell Ski Marathon?

– Red Bull er opptatt av at arrangementet de samarbeider med skal ha fokus på det originale ved den aktuelle sport, men gjerne ser ting med nye øyne, og der treffer Hafjell Ski Marathon bra i følge Red Bull, sier markedsansvarlig i Hafjell Ski Marathon Espen Harald Bjerke.

Grundig
I forbindelse med fremforhandlingen av avtalen har Red Bull vært på befaring på Hafjell og Mosetertoppen for å besiktige fasilitetene, og arrangøren fikk de beste skussmål.

– De likte lokasjonen og synes vi har et godt konsept som de gjerne ønsker å være en del av, forklarer Bjerke.

Hvilken rolle har Red Bull i årets arrangement?

– Red Bull blir sponsor for årets nyhet, Speed Track , sier Bjerke.

Speed Track?

– Ja, Red Bull Speed Track blir en konkurranse i konkurransen. Det er en nedoverbakke på 160m hvor det er om å gjøre å være raskest igjennom løypa. Her kan alle vinne enten man stiller i helmarathon eller familieklassen. Det vil være teknikkfri sone i Speed Tracken, så her er det bare å skøyte i vei, selv om du er påmeldt i en klassisk distanse, forklarer Bjerke.

Atmosfære
Hafjell Ski Marathon ønsker å ha et tilbud for alle. Dette viser seg i et bredt utvalg i distanser og klasser hvor man har mulighet til å gå klassisk og skøyting i alle klasser. Men arrangøren har også fokus på den gode stemningen.

– Vi ønsker å skape en god atmosfære i arrangementet. Det skal være litt show å gå Hafjell Ski Marathon med bra trøkk på start og underveis i arrangementet. Her bidrar Red Bull til å løfte show faktoren, sier Bjerke.

– I forbindelse med Speed Tracken stiller Red Bull med DJ og en spesialdesignet DJ-bil som vi skal frakte til starten av Speed Tracken. Det blir også en Red Bull lounge i forbindelse med Speed Tracken så her blir det mulig å få litt motivasjon før du slipper deg utfor Speed Tracken, sier en fornøyd Bjerke avslutningsvis.

Hafjell Ski Marathon arrangeres førstkommende søndag, altså 25. februar 2018, det er klasser for alle og både klassisk og fri teknikk.

Lenker
* Hafjell Ski Marathon sin hjemmeside
* Løypekart, høydeprofil, tidligere resultater, været fra Yr med mere

---

Hafjell Ski Marathon er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut