Resultater Oftenåsen Opp 2015

Resultater Oftenåsen Opp - 4,1 km
Steinkjer, Nord-Trøndelag - 6. september 2015

Arrangementstype: Friidrett, mosjonsløp, motbakkeløp

Dame- og herreklasse - Kort løype

Plass Navn Klubb Sluttid Differanse
1 Fjærtoft, Edvard Ogndal IL 16:32  
2 Stigum, Sander Bjørkli Steinkjer Friidrettsklubb 22:04 +05:32
3 Westrum, Inga-Lill   23:20 +06:48
4 Bratberg, Jakob Inderøy IL 23:25 +06:53
5 Sve, Leif Arve Namdal løpeklubb 23:38 +07:06
6 Utheim, Eystein HV12 24:28 +07:56
DNS Silkoset, Mia      


Dame- og herreklasse - Lang løype

Plass Navn Klubb Sluttid Differanse
1 Frøskeland, Roald Steinkjer FIK 28:46  
2 Kirkeberg, Alexander Malm IL 29:06 +00:20
3 Austad, Jonas Henning Skilag 31:01 +02:15
4 Aspli, Hallgeir Frol il 31:16 +02:30
5 Norøy, Magnus Frol IL 31:31 +02:45
6 Melhus, Svein Anders Ogndal IL 31:34 +02:48
7 Nordvik, Eirik SWECO/Henning Skilag 31:47 +03:01
8 Hynne, Sondre T Henning Skilag 32:18 +03:32
9 Lyngstaad, Tølløv Inderøy IL 32:34 +03:48
10 Grønli, Martin S. Frol IL 32:50 +04:04
11 Skogan, Eirik Steinkjer Friidrettsklubb 32:57 +04:11
12 Aune, Iver Anton Steinkjer Skiklubb 33:22 +04:36
13 Ranem, Ola Brosveet Inderøy IL 33:28 +04:42
14 Ilagsmoen, Tom Kenneth Steinkjer Cyckleklubb 33:31 +04:45
15 Aksnes, Bjørnar Verdal Friidrettsklubb 33:50 +05:04
16 Klingen, Vebjørn Kolvereid IL 33:58 +05:12
17 Overrein, Hans Einar Henning skilag 34:02 +05:16
18 Rygg, Per Odd Steinkjer Friidrettsklubb 34:03 +05:17
19 Melhus, Marius Landsem Ogndal IL 34:21 +05:35
20 Berget, Ola Ogndal IL 34:31 +05:45
21 Bjørkamo Vist, Daniel   35:06 +06:20
22 Thompson, Jakob Steenberg   35:07 +06:21
23 Vandsvik, Lars Erik Ytterøy Il 35:26 +06:40
24 Sagmo, Hallgeir J.H. kvam il 35:29 +06:43
25 Brensholm, Ingvild Rygg IL 35:35 +06:49
26 Ramndal, Øystein Leksvik IL 35:40 +06:54
27 Norvik, Magnus Harbak Proserv BIL 36:08 +07:22
28 Baadshaug, Kolbjørn Sørlia IL 36:45 +07:59
29 Wekre, Jørgen Henning IL 37:13 +08:27
30 Berg, Julie Victoria Leksvik IL 37:17 +08:31
31 Damås, Emilie Namdal løpeklubb 38:21 +09:35
32 Eriksen, Kjell Ogndal IL 38:33 +09:47
33 Hvesser, Jon Morten SWECO 39:52 +11:06
34 Halseth, Joar Ogndal Il 40:00 +11:14
35 Brørs, Fredrik Beitstad IL 40:22 +11:36
36 Bolaas, Per Arild Steinkjer skiklubb 40:36 +11:50
37 Skogan, Marit Ishol Steinkjer Friidrettsklubb 40:42 +11:56
38 Lund, Gaute Vinne IL 41:01 +12:15
39 Solum, Sigird Hallem Leksdalen Il 41:13 +12:27
40 Strid, Anne SPKL Nessegutten 41:20 +12:34
41 Rødsjø, Emil Verrastranda IL 42:01 +13:15
42 Nossum, Marta Skrove Stiklestad Il 42:03 +13:17
43 Dahl, Frida Steinkjer skiklubb 42:11 +13:25
44 Staven, Alf Ole Flatanger IL 43:32 +14:46
45 Ottersland, Inga Kjesbu Inderøy 43:45 +14:59
46 Agdestein, Sjur Steinkjer Friidrettsklubb 48:23 +19:37
DNF Overrein, Nora Henning skilag    


Damer og herrer - Lang løype, mosjon med tid

Plass Navn Klubb Sluttid Differanse
1 Sæther, Lars Eric Namdalseid Kuvelterlag 38:55  
2 Klæbu, Mats Erik Sykehuset Levanger 39:17 +00:22
3 Wekre, Roald Henning IL 43:31 +04:36
4 Winther, Gunnar Skorovatn IL 43:51 +04:56
5 Langlid, Jan Asle   47:12 +08:17
6 Alstad, Oddvar privat 48:35 +09:40
7 Wekre, Torbjørn Ogndal Il 49:56 +11:01
8 Finboe, Svein NTE 51:41 +12:46
9 Alstad, Heidi privat 55:23 +16:28


Jente- og gutteklasse - Kort løype

Plass Navn Klubb Sluttid Differanse
1 Dahlen, Johan Kjeldsen Ekne IL 16:28  
2 Brensholm, Sigurd Aasguten, IL, 17:25 +00:57
3 Grøtang Wang, Ask Tyrving 18:05 +01:37
4 Lillefjell, Sigurd johan Steinkjer 19:29 +03:01
5 Lillefjell, Marius Steinkjer Friidrettsklubb 19:37 +03:09
6 Melhus, Niklas Landsem Steinkjer Friidrettsklubb 19:53 +03:25
7 Aksnes, Silje Verdal Friidrettsklubb 20:39 +04:11
8 Hegdahl, Nora Steinkjer Friidrettsklubb 20:52 +04:24
9 Møller, Fredrik Sparbu IL 21:01 +04:33
10 Svendsen, Bastian Sparbu 21:03 +04:35
11 Fossan, Audun Sparbu 22:09 +05:41
12 Brørs, Ingrid Beitstad IL 22:17 +05:49
13 Skrattdalsrud, Espen Steinkjer 23:28 +07:00
14 Bergin Holtan, Kaisa Steinkjer Friidrettsklubb 25:24 +08:56
15 Helland Fledsberg, Marit Steinkjer 25:25 +08:57


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +