Bildet fra Rindølrennet med Trollheimen i bakgrunnen, viser at trimerne  benytter seg av begge stilarter, kanskje sortert etter alder. Arrangørfoto.

Bildet fra Rindølrennet med Trollheimen i bakgrunnen, viser at trimerne benytter seg av begge stilarter, kanskje sortert etter alder. Arrangørfoto.

Rindølrennet går i begge stilarter

Rindal IL snur seg rundt etter Nordmarkløpet for to uker siden, og gjør klart for andre utgave av Rindølrennet som denne gang arrangeres med 32 kilometer i både klassisk og fri kommende søndag.

Tips en venn  Skriv ut

Rindølrennet, som arrangeres i Furuhaugmarka i Rindal, ble arrangert i fristil for første gang i 2013.

Arrangøren Rindal IL fikk meget gode tilbakemeldinger for «nyvinningen» med fristil i fjor, og gjentar suksessen i år, men vil i år også ha fellesstart i klassisk i tillegg. Klassiskdelen som gjennomføres med bare én felles klasse, starter 15 min. før fristildelen, og klassisk og fristil vil følge samme løypetrasé.

Rindal IL arrangerte også turrennet Nordmarkløpet (les: Nordmarkløpet toppet av Berit Gjelten og Erlend Drivenes) så sent som 9. mars, og er klare for et nytt arrangement bare to uker etter.

Rindølrennet går over 32 km, og arrangeres for 34. gang søndag 23. mars. kl. 12:00, med den klassiske fellesstarten 11:45. Rennet har tradisjonelt vært meget populært blant trimmere og familier, og arrangøren håper i år å favne alle, med et bredest mulig tilbud. Trimklassene (uansett stilart) kan velge mellom runder på 7, 16 og 32 km.

Rennet har start og mål ved Skogsletta like ved Fv65 på Rindalsskogen, og går i naturskjønne og meget snøsikre Furuhaugmarka i Rindal, med utsikt mot Trollheimen. Selv med den særdeles snøfattige vinteren i Midt-Norge, har dette området hatt gode skiforhold helt siden november.

De siste dagene har snøen omsider kommet, så nå regner man med at rennet blir avviklet i vanlig trasé.

Fjorårsvinner var arrangørklubbens egen Hallvard Løfald (Team Veidekke Trøndelag), og selv om Løfald er satt på sidelinjen av en virussykdom, ventes det at klubbens egen sterke junior- og seniorgruppe vil markere seg på resultatlisten.

Mer informasjon finner du på rennets hjemmeside

Resultater, omtaler, værvarsel og bilder på denne direktelinken


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse