-->
Damestarten under NM-stafetten i Stokke 2010. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Damestarten under NM-stafetten i Stokke 2010. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Rindalsrennet i rekordstor utgave

- Det er bare i 2010 at rennet er sammenlignbart med hensyn til antall klasser, da var det 146 deltagere, forteller Tor Jarle Bolme til Langrenn.com. I lørdagens utgave av rennet er det godt over dobbelt så mange påmeldt.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Deltagelsen i Rindalsrennet har vært høyere to ganger, men da har rennet hatt status som ST-cup, opplyser Tor Jarle Bolme i IK Rindals-Troll.

- Det er bare i 2010 at rennet er sammenlignbart med hensyn til antall klasser, da var det 146 deltagere, legger han til.

Langrenn.com får vite at det er 323 påmeldte til årets utgave og at fjorårsvinnerne Anne Kjersti Kalvå fra Lundemo og Magnus Moholt fra Ålen er påmeldt og vil være blant favorittene til å vinne også årets renn.

Arrangøren melder videre om fine forhold og ei ”positiv” værmelding.

- Rennet går ved Igltjønna i Rindal Sentrum. Rennet, som avholdes for 51. gang, går i klassisk stil og er for alle klasser fra 8 år og oppover, sier Tor Jarle Bolme.

Ytterligere opplysninger om Rindalsrennet 2012


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus